Velika dobrodelna dražba originalnih dresov celjskih rokometašev


RK Celje Pivovarna Laško v podporo Europa Donni, ki jo aktivno podpira že drugo leto zapored, organizira dobrodelno dražbo originalnih podpisanih dresov.

Še vedno pa si lahko za polovično ceno zagotovite obisk naslednjih dveh tekem lige prvakov v Zlatorogu (Zaporožje in Zagreb) + darilni paket. Podrobnosti TUKAJ.

#ZMAGJEVEČVRST je slogan pod katerim smo RK Celje Pivovarna Laško skupaj z organizacijo Europa Donna, slovenskim združenjem za boj proti raku dojk, združili moči v ozaveščanju o problematiki raka dojk, za katerim v Sloveniji vsak dan zbolijo tri ženske. Te tri ženske so naše mame, hčere, žene, sestre, babice, prijateljice in sodelavke, s katerimi preživljamo skupne trenutke. Samo zaradi raka dojk bo danes umrla vsaj ena Slovenka.

Ozaveščanje o zdravem načinu življenja, preventiva, zgodnje odkrivanje, učinkovito zdravljenje in celostna obravnava ne le rešujejo življenja, ampak vplivajo tudi na izboljšanje njegove kakovosti in ekonomskega statusa bolnikov, njihovih družin in družbe kot celote.

ROZA DRESI osrednji lik podpore

Celjski klub je v podporo Europa Donni, svojima tradicionalnima barvama (rumeno – modri) od prejšnje sezone dalje dodal še drese roza barve, s katerimi želi aktivno promovirati in izrekati podporo Europa Donni. Na dresih je nameščen tudi logotip Europa Donne s pripisom Zmag je več vrst.

Dražba originalnih, podpisanih dresov sezone 2017/18

Ker pa seveda rak žal ni omejen zgolj na en mesec, bo klub organizacijo podpiral skozi vso sezono. Osrednji dogodki sicer potekajo v mesecu oktobru, a podporo celjski rokometaši izkazujejo vso sezono. Posebna priložnost, da organizacijo podprete tudi sami, pa je sedaj, ko lahko v svojo zbirko dodate originalni in s strani igralcev podpisan roza dres. Začenjamo namreč dražbo, ki bo potekala do 30. oktobra 2018, celoten izkupiček pa bo namenjen Europa Donni. Več o pravilih dražbe NA TEJ POVEZAVI.

Kako lahko pomagate in dražite ter na koncu kupite dres?

Dražba predmetov poteka od 19. oktobra 2018 do 30. oktobra 2018 do 20. ure. Vsak predmet je fotografiran in objavljen v albumu »DOBRODELNA LICITACIJA ROZA DRESOV« na Facebook strani RK Celje Pivovarna Laško.

Vsak ponudnik lahko v času trajanja licitacije svojo licitacijsko ponudbo zapiše v komentar pod fotografijoKlik na »všeč mi je« oziroma »like« v licitaciji nima pomena in se ne šteje kot ponujeni znesek. Licitacija poteka v uradni valuti evro(EUR). Vsak ponudnik lahko ponudi prostovoljni znesek, ki ne sme biti nižji od izklicne cene, ki je določena za posamezen predmet. Posamezen ponudnik lahko znesek zviša za poljuben znesek in najmanj 5€. Ponudnik dviguje nazadnje ponujeno najvišjo ceno (primer: ponudba št. 1: 10 €, naslednja ponudba št. 2: 15€). V licitaciji SE NE PONUJA ALI VIŠA ZNESKA ZA CENTE ALI EUR (0.01 €, 0.02€, 0.05€, 0.10€, 0.20€ in 0.50€ ali 1,2,3 in 4 EUR).

Licitacijska ponudba se šteje za pravo in upošteva le tiste, v katerih se zapiše:

  • IME IN PRIIMEK (če je le to različno od Facebook uporabniškega imena)
  • ZNESEK

primer: MARKO 10 €

Vsak komentar, ki ne bo popoln in ne bo vseboval LE navedenih sestavin, se ne bo upošteval (primer: Waw, kako je lep jaz bi dal/a 90 €).

Dražba poteka na spodnji FB objavi: