Izjemna priložnost za obisk dveh tekem rokometne lige prvakov v Zlatorogu – pol ceneje!


akcija_paket_start_william_300x250-sCeljske rokometaše v novembru čakati dve ključni domači tekmi, ki lahko odločilno vplivata na napredovanje Celjanov v osmino finala lige prvakov. V Zlatorogu se bodo namreč pomerili z dvema neposrednima tekmecema za napredovanje, Zaporožjem ter večnim tekmecem Zagrebom.

Na Celje.info vam ponujamo izjemno priložnost za ogled obeh omenjenih tekem.

Navijaškegi paket START, za katerega polovico zneska redne cene vam podarimo mi, namreč v tej posebni akciji omogoča ogled OBEH domačih tekem lige prvakov proti Zaporožju in Zagrebu + darilni paket. Ponudbo najdete TUKAJ!

Postanite član nove družine Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško – pol vam podarimo mi!

Celjskim rokometašem v letošnji sezoni lige prvakov resda ne gre vse po načrtu, a so v zadnjem obdobju že znali pokazati, da bi se utegnila rezultatska krivulja v ligi prvakov kmalu obrniti navzgor. Slednje bo pomebno predvsem v naslednjih tednih, saj se bližajo ključne tekme za napredovanje v osmino finala lige prvakov. Predvsem novemberski domači tekmi proti neposrednima tekmecema za napredovanje, Motor Zaporožju in Zagrebu.

rkcpl-navijaj-kot-zmagovalecV osmino finala se uvrsti prvih šest ekip iz celjske skupine B. RK Celje Pivovarna Laško trenutno z dvema točkama zaseda zadnje osmo mesto, a glavna tekmeca za napredovanje sta popolnoma na dosegu roke. Motor Zaporožje ima enak točkovni izkupiček kot Celjani, le da imajo boljšo gol razliko, medtem ko ima PPD Zagreb na šestem mestu tri točke. In ravno s tema dvema tekmecema Celje igra naslednji dve domači tekmi.

Zmagi bi za celjske rokometaše pomenili velik korak k osmini finala. In, ker si zaradi pomembnosti teh dveh tekem rokometaši želijo poln in bučen Zlatorog, so v klubu za navijače pripravili dodatne navijaške ugodnosti. Za ceno navijaškega paketa START boste namreč, poleg ostalih ugodnosti, ki jih Rokometni klub Celje Pivovarna Laško letos ponuja v svojih treh navijaških paketih, namesto ene dobili vstopnici za obe naslednji ključni domači tekmi v ligi prvakov – 4. novembra proti sedmouvrščenemu Zaporožju ter 18. novembra proti šestouvrščenemu večnemu tekmecu Zagrebu, ki je lani v zadnji tekmi skupinskega dela poskrbel, da Celjani niso napredovali v osmino finala. Obe tekmi bosta na sporedu v nedeljo ob 17. uri.

Akcijski START navijaški paket najdete TUKAJ!

clanstvo-polsi-rkcpl-vse-opcije