Zmagovit povratek Anemari Košak


Danes je 17 plavalcev celjskega Neptuna sodelovalo na mednarodnem mitingu Veronika v Kamniku. Skupaj je nastopilo 353 plavalcev iz 22 klubov Bosne in Hercegovine ter Slovenije.
plavanje_anemari_kosak_junij_2018V Kamnik so se tokrat odpravili plavalci 1. in 2. ekipe. Skupno so si priplavali 14 medalj.
Pri vseh osvojenih medaljah najbolj veseli, da se je z zmago in enim drugim mestom po enem letu po operaciji rame zmagovalno vrnila v bazen Anemari Košak.
Poleg nje je razveselila tudi najmlajša Neptunova plavalka danes v Kamniku, sicer članica 3. ekipe, Elina Bratina, ki je osvojila kar štiri medalje.
Za modre so nastopali:  Sebastjan Jug, Julijan Pevec, Filip Bratina, Jakob Brodej, Laura Knez, Izabela Pakiž Rumpf, Špela Oblak, Iza Slivnikar Ocvirk, Neža Videnšek in Tia Perc, Anemari Košak, Mitja Horvat, Maks Jereb, Andrej Resnik, Nuša Brodej, Saška Podpečan in Elina Bratina.
Medalje neptunovcev:
Anemari Košak: zlata 50 m prosto, srebrna 100 m prosto
Mitja Horvat: srebrna 100 m prosto
Sebastjan Jug: zlata 100 m prosto, srebrna 50 m prosto
Julijan Pevec: zlata 100 m prsno, zlata 100 m hrbtno
Filip Bratina: srebrna 100 m delfin
Izabela Pakiž Rumpf: zlata 50 m hrbtno, srebrna 100 m hrbtno
Elina Bratina: zlata 50 m delfin, zlata 50 m hrbtno, srebrna 50 m prsno, bronasta 50 prosto
All-focus
All-focus

Finalne nastope so si priplavali tudi: Saška Podpečan, Maks Jereb, Laura Knez in Iza Slivnikar Ocvirk.

Sreča je neptunovce spremljala tudi na srečelovu, kjer je Andrej Resnik za svoj rojstni dan osvojil glavno nagrado: kolo.
Naslednji viked je na sporedu miting v Kopru.
M.R.