Celjski sejem: 2. Festival piva, burgerjev in čilija pritegnil številne gurmane (foto)

11. 06. 2017 20:05

V soboto je v atriju Celjskega potekal 2. Festival piva, burgerjev in čilija, kjer se je predstavilo več kot 40 ponudnikov. 

2. Festival piva, burgerjev in čilija je poskrbel za pravo kulinarično doživetje.
2. Festival piva, burgerjev in čilija je poskrbel za pravo kulinarično doživetje.

Festival je obiskovalce Celjskega sejma razvajal z bogato ponudbo piva, burgerjev in najrazličnejših izdelkov iz čilija (omake, olja, pesto, vino, džemi, bonboni in čokolada, mesnine). Poleg klasičnih burgerjev iz mesa so zopet poskrbeli tudi za alergike in vegetarijance, ki so lahko svoje brbončice razvajali z brezglutenskimi in vegi burgerji.

Poskrbljeno pa ni bilo le za ljubitelje burgerjev, saj so lahko obiskovalci izbirali med vegetarijanskimi testeninami in pečenim krompirčkom. Svoje brbončice pa so lahko razvajali tudi v bogati ponudbi različnih vin, mesnin, olja, čajev, tinktur, sladoleda, piškotov in peciva.

Kulinarično razvajanje je na Celjski sejem pritegnilo številne gurmane, ki so lahko ves dan uživali ob dobri jedači in pijači. Nekaj utrinkov z dogajanja si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”553″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

carraro-free-polsi
Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,038 seconds.