5. Carraro fest konec tedna obljublja obilo zanimivega dogajanja


Jubilejni, peti praznik Taverne Carraro, Avenije pod Golovcem, praznik vseh Celjank in Celjanov, ki si želijo dobre zabave, se bo zgodil že ta konec tedna. Z množično prireditvijo, brez vstopnine, s humanitarnim pridihom, mestu širijo obzorje kulturnega turizma ter dodatno prispevajo k prepoznavnosti mesta.

Nekako tako povzemamo uvodni pozdrav in nagovor “idejnega očeta” Carraro festa Milana Kojića (na fotografiji spodaj), ki je štiri dni pred velikim dogodkom na novinarski konferenci predstavil dogajanje in povabil ljudi dobre volje, da se udeležijo “dodane vrednosti”, ki ohranja njegovo voljo do dela z ljudmi. Milan Kojić namreč veselje ljudi, njihovo rajanje in samo druženje na prireditvi doživlja z občutkom, da je nekomu polepšal dan in noč, kar v današnjem času, zaznamovanim z neprestanim hitenjem drug mimo drugega, še kako manjka.

Na novinarski konferenci, ki jo je vodila Andreja Petrovič, znan glas radijskih valov, sta bila prisotna tudi Miran Sinček, ki je predstavil celoten dvodnevni program in predstavnica Društva za pomoč osebam z motnjami v razvoju “Namesto pika vejica” ga. Spomenka, ki je predstavila humanitarno noto letošnjega Carraro festa. Vabljeni k ogledu spodnjih video prispevkov, kjer so predstavljeni vsi vidiki letošnjega Carraro festa.

Seveda bo na Carraro festu tudi letos poskrbljeno za vse generacije, saj organizator že za petek ob 18h, ko se bo dogodek pričel, obljublja modno revijo za otroke in najstnike, nato bo nastopila pihalna godba z mažoretkami iz Laškega, ob 20h bo na oder stopila dalmatinska klapa Riva, kateri bo sledila modna revija za odrasle. Ob 22h bo uradna otvoritev s strani predstavnika MOC, čemur bo sledil nastop skupine Karma, ki bodo prisotne dodobra ogreli za mega koncert Jelene Rozga, ki je bila vrsto let pevka skupine Magazin.

Sobotni program se bo pričel ob 16h z nogometno tekmo veteranov Celje – Inđija. Ob 18:30h bo za vzdušje ponovno poskrbela dalmatinska klapa Riva, kateri bo sledilo presenečenje. Ob 21:10 pa si boste lahko v živo ogledali prvega od treh nastopov Kursađije (TV Pink). Med premori bo na oder kar dvakrat stopila Rebeka Dremelj z bendom. Veliki tradicionalni ognjemet, ki se bo zgodil ob polnoči, bo za nekaj minut prekinil mega koncert Maje Šuput & Banda, ki bodo prisotne zabavali do zgodnjih jutranjih ur. Poleg vseh omenjenih pa je organizator obljubil tudi kopico presenečenj.

Več kot očitno se napoveduje dogodek, ki bo marsikomu za zmeraj pustil pečat. Vabljeni torej vsi željni zabave in kvalitetnega programa. Na dogodku, ki je po besedah Milana Kojića “za vse tiste, ki ste fejst” bomo prisotni tudi mi, tako da si boste že naslednji dan lahko v naši galeriji fotografij ogledali utrinke dogajanja.

Vabljeni k ogledu spodnjih video prispevkov, kjer so o dogajanju spregovorili Milan Kojić, Miran Sinček in ga. Spomenka iz društva “Namesto pika vejica”.

v/t/f: Egon Horvat
*Promocijska objava