8. Carraro fest 2014: napovednik, program dogajanja


carraro_fest_1Približuje se že 8. Carraro fest, praznik restavracije Taverna Carraro, celotne Avenije pod Golovcem in vseh Celjank in Celjanov, ki si želijo odlične zabave. Tudi letos Carraro fest, ki bo potekal v petek, 13. junija in v soboto, 14. junija, obljublja zabavo s priznanimi glasbeniki in bogatim spremljevalnim programom.

Carraro fest bo vrata odprl v petek, 13. junija, ob 18h, nato bodo na oder stopili člani dalmatinske klape Riva, za obiskovalce bo potekala modna revija (Dasa Podrzaj, Mihaela Misa Margan, Sabina Remar, Karin Skufca, Iryna Osipenko Nemec, Katarina Bencek, Doroteja Premuzic) in punce iz Vulcano Models agencije. Ob 21:50 bo uradna otvoritev 8. Carraro festa, nato bodo obiskovalce do zgodnjih jutranjih ur zabavali Milan Stanković & Band ter skupina Luna.

V soboto, 14. junija, bo ob 18h obiskovalce zabavala dalmatinska klapa Riva, za njimi bodo na oder stopili člani skupine Legende, pred in po mega ognjemetu, ki je predviden ob 23. uri, pa bo nastopila hrvaška skupina Electro Team (ET). 8. Carraro fest se bo letos poslovil z mega koncertom Elitni odredi.

Vabljeni na nepozabno zabavno, glasbeno in kulinarično doživetje, ki ga ponuja osebje restavracije Taverna Carraro.

Program dogajanja si oglejte na spodnjem letaku:

carraro_fest_2

Vabljeni k ogledu predstavitvenega videa 8. Carraro fest 2014:

carraro-klik