Carraro fest 2015: Za vse tiste, ki ste FEjST (foto, video)

21. 06. 2015 19:26

carrarofestŽe 9. leto zapored je Taverna Carraro organizirala Carraro fest, ki se ga drži slogan “Za tiste, ki ste FEjST”. Organizatorji so poskrbeli za razvajanje brbončic, odlično glasbo, ki je navdušila obiskovalce, in tradicionalni ognjemet. Fest, ki se je odvijal pred areno Petrol, je bil množično obiskan kljub slabemu vremenu.

Petkovo dogajanje

V petek je organizatorjem ponagajal dež, zato modne revije niso mogli izpeljati, prav tako klapa Riva Zadar zaradi neugodnih okoliščin ni nastopila. So pa nas v svet glasbe popeljali člani Laške pihalne godbe, ki deluje že več kot 150 let ima stalne spremljevalke, ki jih spremljajo že skoraj četrt stoletja, to so mažorete, nepogrešljivi del godbe. Kasneje so oder zasedli mladi fantje iz Prekmurja –  skupina Energy, ki jo sestavljajo Grega Šavor, Gašper Šavor, Rok Kotnik, Sebjan Hari in Samo Kazar. 

V spodnjem videu pa si nastop Laške pihalne godbe z mažoretami in skupine Energy lahko tudi ogledate.

Obiskovalci, predvsem mlajši, so nestrpno pričakovali  nastop Lidije Bačić z bandom. Prikupna Dalmatinka, ki je svojo glasbeno pot začela že pri 10. letih, je slovensko občinstvo povsem ogrela. Skupaj z njimi je prepevala svoje, Viski, Vozačka dozvola…, in tuje hite.

Lidija Bačić se je na samostojno pot se je podala leta 2008 in od takrat prejela kar nekaj nagrad, kako je navdušila občinstvo v Celju, pa si oglejte v spodnjem videu.

Petkovo dogajanje so zaključili člani skupine Crvena jabuka. Izkušeni glasbeniki, ki trenutno sestavljajo skupino so Dražen Ričl, Aljoša Buha, Dražen Zerić, Darko Jelčić in Zlatko Arslanagić. Celjski publiki so zaigrali svoje hite in zapeli skupaj z občinstvom, kako je bilo preverite v spodnjem videu, celotno dogajanje pa si lahko ogledate v fotogaleriji. Vabljeni k ogledu!

Sobotno dogajanje

Sobotno doganje se je začelo s koncertom Letećega odreda. Trenutno igrajo skupaj Denis Dumančić, Dino Bandić, Alen Opačić-Hrvat, Marin Pavlović in Martin Petračić. Skupaj s celjsko publiko so zapeli Ljubav nije matematika in druge, katere pa si oglejte v spodnjem videu.

Mega koncert sobotnega dogajanja pa je pripadel Ani Nikolić & bandu. Mlada srbkinja, ki je začela nastopati leta 2003, je 3 leta kasneje že zastopala svojo državo na Evrosongu in dosegla 5. mesto s pesmijo Romale,romali. 

Kako je navdušila celjsko občinstvo preverite v videu.

Organizatorji pa so poskrbeli za velik ognjemet, ki je bil fantastičen. Tudi kratek izsek si lahko ogledate v videu, vabljeni tudi k ogledu fotogalerije doganja.

[simpleviewer width=100% height=700 id=842]

Evelin Brodnik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
178 queries in 2,651 seconds.