Akustični koncert Mi2 napolnil dvorano Golovec (foto, video)

21. 08. 2017 01:10
Včeraj zvečer je v dvorani Golovec potekal akustični koncert Mi2, eden izmed vrhuncev letošnjega Poletja v Celju.
Mi2-jevci so obiskovalce koncerta razvajali s starimi in novimi hiti.
Mi2-jevci so obiskovalce koncerta razvajali s starimi in novimi hiti.

Koncert bi moral potekati v zavetju Starega gradu Celje, vendar je bil zaradi slabe vremenske napovedi prestavljen v dvorano Golovec. Kljub začetnemu negodovanju obiskovalcev zaradi menjave lokacije pa se je izkazalo, da lahko Mi2 kjerkoli poskrbijo za nepozabno zabavo.

Dečki s Sotle so dvorano Golovec z glasbo in šarmom spremenili v intimen koncertni ambient, saj so s hudomušnim scenarijem in osrednjo postavitvijo odra poskrbeli za to, da se je prav vsak izmed obiskovalcev počutil, kot da je s priljubljenim bandom naravnost na odru.

Koncert so začeli z nekoliko bolj umirjenim tonom in obiskovalce skozi nežne balade popeljali do vrhunca koncerta, ko so z bolj odločnimi toni in divjimi ritmi povsem obnoreli dvorano Golovec.

Intimno vzdušje v dvorani Golovec je prevzelo obiskovalce in izvajalce.
Intimno vzdušje v dvorani Golovec je prevzelo obiskovalce in izvajalce.
Obiskovalci so z veseljem popevali ob skladbah Mi2.
Obiskovalci so z veseljem popevali ob skladbah Mi2.

Fantje iz zasedbe Mi2 so obiskovalce popeljali skozi glasbeni vorteks, saj se je tudi sicer zahtevna celjska publika sprostila ob žametnem Tončevem glasu in glasbenih ritmih, s katerimi so Mi2 že pred leti brezkompromisno osvojili slovensko glasbeno sceno. S strani obiskovalcev je bil akustični koncert globoko doživetje, s čimer so se še dodatno povezali s priljubljeno glasbeno zasedbo. Prav zaradi tega ne preseneča, da Mi2 že več let zasedajo prestol slovenske glasbe. Prav tako pa imajo zaradi kvalitetne glasbe, smisla za humor in šarma, kot ga premorejo le oni, to neverjetno moč, da na svoje koncerte še vedno pritegnejo staro in mlado. 

Pa ne samo na svoje koncerte, tudi na oder so povabili Mešani mladinski pevski zbor I. gimnazije v Celju, s katerim so že v pomladnih mesecih poskrbeli za nepozaben skupni koncert. Mladi in nadebudni vokali so dali še dodatno moč skladbam Mi2 in s tem poskrbeli za piko na i akustičnega koncerta.

Udeležili smo se ga tudi sami in nekaj utrinkov ujeli v objektiv. Vabljeni k ogledu fotogalerije in video posnetka. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”573″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

grobelnofest-polsi-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 1,297 seconds.