Avenija night – bivši Carraro fest: Jelena Rozga razgrela publiko (foto, video)


Letos je potekala že 12. Avenija night, glasbeni dogodek med Hudinjo in Novo vasjo, ki smo ga Celjani prej poznali pod imenom Carraro fest. Glavna izvajalca sta bila tokrat Jelena Rozga v petek in Ivan Zak v soboto. Mi smo se udeležili petkovega dogajanja …

avenija-night-44
Jelena Rozga je na oder povabila tudi nekoga iz občinstva.

Glasbeni festival je tudi letos ponujal odlično zabavo, poskrbljeno pa je bilo – kot vedno – za dobro hrano in pijačo. Obiskovalcev se je nabralo veliko, vzdušje je stopnjevala hrvaška skupina Ljubavnici, vrhunec večera pa je bila Jelena Rozga.

avenija-night-16
Predstavila se je tudi skupina Ljubavnici.
avenija-night-99
Jelena Rozga

Priljubljena pevka je poskrbela za udarne ritma z juga s svojimi hiti Dalmatinka, Ne pijem, ne pušim, Cirkus, Kraljica, Dobitna kombinacija in drugimi. Kasneje je presenetila tudi z nekaj priredbami znanih hrvaših pesmi, na oder pa je celo povabila nekoga iz običnstva, da je skupaj z njo zapel.

Z novimi soorganizatorji prireditve, ki se je letos preimenovala v Avenija night, se lokacija ni dosti spreminila. Oder, ki je bil prejšnja leta na Aveniji pod Golovcem (med nogometnim stadionom in Mercatorjevim nakupovalnim središčem), so postavili na neasfaltirano parkirišče ob dvorani Zlatorog. Prostora je bilo več kot dovolj, s šotori pa so organizatorji poskrbeli za uspešen koncert tudi v primeru dežja.

Danes bosta zbrane navduševala Ivan Zak in Nina Donelli z bendom.

Vabljeni še k ogledu bogate fotogalerije in videoposentka!

T. Ž.

Fotogalerija:

Video: