Celjane v soboto zabavali Severina, Mambo Kings in Mejaši (foto in video)


glasbeni_spektakel_celje_2015_1Minulo soboto je v Celju potekal še drugi del glasbenega spektakla. Če je petkov večer minil v znamenju rocka, je sobotni večer potekal v duhu številnih hitov in priredb, vrhunec je zagotovo pripadel hrvaški zvezdnici Severini.

Kmalu po 21. uri so na oder stopili člani skupine Mambo Kings. Prekaljeni glasbeni mački, ki so lani obeležili 20. obletnico začetkov delovanja, so s številnimi slovenskimi in hrvaškimi pop hiti obnoreli in dodobra ogreli obiskovalce.

Po kratkem premoru, ko je obiskovalce zabaval D.J. Ney, pa so na oder stopili t.i. tamburaši v “All Starkah” oz. Mejaši. Številni ljubitelji glasbe jih poznajo po pesmi Zorica in številnih ostalih hitih. Priljubljeni tamburaši so tudi tokrat poskrbeli za vroče in hitre plesne ritme.

glasbeni_spektakel_celje_2015_2

Nekaj po polnoči pa je ob burnem aplavzu na oder stopila težko pričakovana Severina. Najbolj vroča hrvaška pevka se je med drugim celjski publiki predstavila z novim singlom “Kalimero”, številni obiskovalci pa so skupaj z njo prepevali številne hite, kot so: “Uno momento”, “More tuge”, “Alcatraz”, “Brad Pitt”, “Gardelin”, “Dalmatinka” in druge.

glasbeni_spektakel_celje_2015_3

Obiskovalci so bili vidno zadovoljni z glasbenim spektaklom. Predvsem so jih navdušili neoporečen nastop Mango Kings, pristnost, profesionalnost in iskrenost Severine, nekoliko manj pa glasbeno neprepričljiv nastop Mejašev.

Po podatkih organizatorjev je 2-dnevni glasbeni dogodek skupaj obiskalo približno 7000 obiskovalcev.

Vabljeni k ogledu spodnje galerije fotografij, v video posnetku pa lahko prisluhnete insertom nastopov Mambo Kings, Mejašev in Severine.

[simpleviewer width=100% height=700 id=886]

eH

razstava-mack-celje-2015-klik