Citycenter Celje pripravlja veliko pustovanje

04. 02. 2020 12:00

V Citycentru Celje se te dni zaključuje največji Lego festival, medtem pa se že pripravljajo na nov velik dogodek. To je veliko pustovanje, ki predstavlja vrhunec februarskega dogajanja.

ccc-citycenter-celje-logo

Februarski vrhunec dogodkov v Citycentru Celje veliko pustovanje

citycenter-februarMale in velike maškare se morajo na VELIKO PUSTOVANJE na osrednjem prostoru Citycentra Celje pripraviti v soboto, 22. 2. in v torek, 25. 2. 2020! Veliko pustovanje v Citycentru Celje bodo obiskali tudi Koranti, prav vsako pustno masko pa čakajo KROFI!

Še pred veliko pustno zabavo pa se bo v Citycentru zvrstili nekaj zanimivih dogodkov. S prvim februarjem se je v 1. nadstropju Citycentra Celje odprla Slikarska razstava Helene Šircelj. Na ogled bo vse do 14. februarja 2020.

Med 9. in 19. februarjem pa bo na Citycentrova vrata že začela trkati pomlad, ko se boste lahko sprehajali ob bujno cvetoči preprogi. Na osrednjem prostoru bo namreč ponovno vse zeleno in cvetoče s tematskimi delavnicami.

petek 14. februarja bo v Citycentru Celje na sporedu YuGiOh turnir. Turnir bo potekal pred trgovino Baby Center v Citycentru.

Dva dni pred velikim pustovanjem, v četrtek, 20. februarja, pa se lahko udeležite programa “VSI LJUDJE MEČEMO ENAKO SENCO”. Program je namenjen mlajšim odraslim med 15 in 26 let s statusom brezposelne osebe ali iskalca zaposlitve.

Stalnice: pravljične ure, lutkovne predstave, BIO in kmečka tržnica

Vsako nedeljo v mesecu so v Citycentru na sporedu Pravljične ure. Te so na sporedu med 10. in 11. uro, ko v Otroškem parku Džungla otroci prisluhnejo najboljšim pravljicam v Citycentrovi pravljični deželi. Spored nedeljskih Pravljičnih ur za februar in marec najdete TUKAJ (klik).

oktober-citycenter-1Kot običajno se bo tudi mesec januar končal po okusu najmlajših. V nedeljo, 23. februarja ob 13.00 bo namreč na osrednjem prostoru Citycentra Celje uprizorjena lutkovna predstava Pravljična zmešnjava v izvedbi otroškega gledališča Marindolus Celje.

Lutkovne predstave so v Citycentru stalnica vsake zadnje nedelje v mesecu in zaznamujejo nedeljski obisk nakupovalnega centra. Otroke takrat v Citycentru brezplačno popeljejo v svet lutk in njihovih zgodb. Na osrednjem prostoru Citycentra se lutkovne zgodbe razživijo in dotaknejo naših najmlajših, ki spremljajo predstave v vse večjem številu. Spored lutkovnih predstav za februar in marec najdete TUKAJ (klik!).

Vsak četrtek v Citycentru gostujejo ponudniki na BIO tržnici. Vsi pridelovalci imajo certifikat BIO pridelovalca, ki ga tudi nenehno potrjujejo. Vabljeni torej po ekološko pridelane dobrote že ta četrtek.

Po četrtkovem BIO dnevu pa so v Citycentru Celje na kmečki tržnici prisotni ponudniki dobrot in izdelkov okoliških kmetij. Vsak petek torej ne pozabite iti po domače dobrote v Citycenter.

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik) ali na spletni strani Citycentra Celje.

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,118 seconds.