Dalmatinski večer s klapami v Laškem (foto, video)

27. 03. 2016 17:23
Športna dvorana Tri lilije je bila napolnjena do zadnjega kotička.
Športna dvorana Tri lilije je bila napolnjena do zadnjega kotička.

V petek zvečer je v športni dvorani Tri lilije Laško potekal dalmatinski večer s klapama Cambi in Bonaca. Obiskovalci so lahko ob materinskem dnevu doživeli Dalmacijo z dvema od trenutno najbolj popularnih klap, ki sta v Laškem pričarali prav posebno vzdušje.

Klapa Cambi je bila ustanovljena leta 1986 leta. Je ena najbolj poznanih in najboljših dalmatinskih klap, ki je v letih svojega delovanja prejela ogromno nagrad in priznanj za svoje delo. V vsakem njihovem nastopu so vrhunsko izvedene tradicionalne dalmatinske in ostale zabavne pesmi, v vsaki od njih pa se izraža iskrena ljubezen do prepevanja klapskih pesmi, kar se odraža tudi na vedno večjem krogu njihovih oboževalcev.

Klapa Cambi
Klapa Cambi

Obiskovalci koncerta so lahko uživali ob skladbah, kot so Dugo nije pala kiša, Jedna rič, Ne more mi bit, Da te mogu pismom zvati, Ruža crvena … Za svoje občinstvo pa so pripravili prav posebno poslastico in odpeli še Dan ljubezni.

Klapa Bonaca
Klapa Bonaca

Klapa Bonaca je v zadnjem času najbolj poznana po svojem hitu Oči boje lavande. Prihaja iz Šibenika, mesta odličnih glasbenikov. Skupina vrhunskih vokalistov s svojimi pesmimi poskrbi za pravo zabavo, ki si jo bodo tudi obiskovalci športne dvorane Tri lilije še dolgo zapomnili.

Ob srcu jih bo najbolj pogrel spomin na pesmi Noći u Dalmaciji, Da mi je, Cesarica, Oči boje lavande, More sinje, Ljubav če prominiti sve itd. Obiskovalce koncerta pa so povsem obnoreli s priredbo skladbe Ti, moja rožica.

Klapi sta s koncertom torej pustili izjemno pozitiven pečat na letošnjem materinskem dnevu, saj sta popolnoma navdušili obiskovalce popolnoma razprodane dvorane. Prijetno vzdušje in odličen koncert smo v objektiv ujeli tudi mi in za vas pripravili bogato fotogalerijo ter video prispevek. Vabljeni k ogledu!

[simpleviewer width=100% height=700 id=955]
Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
182 queries in 0,824 seconds.