Vabimo: Flosfest 2015 z Big Foot Mamo, S.A.R.S., Jelena Rozga, Alya – 40% cenejše vstopnice

09. 07. 2015 20:46

flosfest-2015Ljubno ob Savinji, 14. 6. 2015 – Klub zgornjesavinjskih študentov že 13. leto zapored organizira Flosfest.  Ljubno ob Savinji  bo 3. teden v juliju za potešitev raznolikih okusov gostilo velika imena slovenske in jugo glasbene scene.

Flosfest je največja dvodnevna prireditev v savinjski regiji, ki poleg mladih iz tega območja, vsako leto privabi glasbene navdušence iz vse Slovenije. Festival se bo letos odvil 24. in 25. julija na tradicionalni lokaciji v idilični dolini, ob hladni Savinji, ki v vročih poletnih dneh kar kliče po osvežitvi.

Z namenom, da privabijo obiskovalce iz vse  vseh koncev Slovenije in zadostijo raznolikim glasbenim okusom, so letos v goste povabili trenutno najbolj vročo srbsko skupino pri nas, S.A.R.S., katerih komadi vsebujejo kombinacijo popa, rocka, reggae-ja, hip-hopa in bluesa ter tradicionalno srbsko folk glasbo.

Pravi rock bo možno slišati izpod bobnarskih palic ene najboljših slovenskih skupin, Big Foot Mama; skupine, ki že od leta 1990 spravlja na noge množice po Sloveniji.

Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji popa s hrvaško estradnico Jeleno Rozgo, ki polni koncertne dvorane po Sloveniji in domačinko Alyo, ki bo pred zgornjesavinjsko študentarijo stopila prvič.

Pestro bo tudi čez dan, saj se bodo lahko udeleženci pomerili v nogometu na milnici in paintballu ter se ogrevali za prihajajoče evropsko prvenstvo v košarki.
Za vse obiskovalce bo možno tudi kampiranje v Kampu Loka, ki stoji v neposredni bližini prizorišča.

Za dvodnevno sprostitev ob dobri glasbi v idiličnem okolju bodo obiskovalci odšteli  le 17€. Vstopnice, katera omogoča tudi cenejšo nočitev v Kampu Loka, so na voljo preko Eventimovih prodajnih mest.

flosfest-1

S CELJE.INFO NA FESTIVAL FLOSFEST 40% CENEJE

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si tokrat ponujamo 24 vstopnic za Flosfest 2015 po 40% nižji ceni.

Cenejše vstopnice za Flosfest naročite tukaj:

flosfest-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
186 queries in 1,222 seconds.