Iglu Šov pred Vodnim stolpom nasmejal zbrane (foto, video)

25. 07. 2014 08:06

Prejšnji petek je na odru pred vsem dobro znanim Vodnim stolpom potekala improvizacijska predstava IGLU Šov ljubljanske igralske zasedbe.

IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana so Juš Milčinski, Peter Frankl in Vid Sodnik, ki so združili moči v odlično performersko zasedbo z željo po profesionalnem delu na področju gledališke improvizacije. V predstavi IGLU ŠOV so improvizatorji zbrane zabavali s kratkimi improviziranimi skeči, ki so vsebovali vse, kar znajo: humorna igra, filmski žanri, hitri dialogi, napetost, akcija, petje in dinozavri.

DSC05791

Kaj hitro pa je bilo jasno, da spontano gledališče pričakuje tudi sodelovanje s strani publike. Slednja je bila tako naslovljena že na samem začetku. Z impro triom so se pozabavali s štetjem do tri, pri čemer so števila kaj hitro zamenjali raznorazni gibi. Ljudje so tako ploskali, mahali in se z nastopajočimi do dobra nasmejali.

DSC05795“Povejte nam…” je bil na koncu že standardni začetek nove igre. Zbrani so tako celotno predstavo soustvarjali preko določevanja zaigranih odnosov, oseb. Določali so naslove skečev, predmete okoli katerih so improvizirali in raznorazne teme iger. Improvizatorji so tako med drugim oponašali mladi sestri, prikazali spor med dvema prodajalcema sladoledov, izognili pa se niso niti politični temi.

Če se omenjenega dogodke niste udeležili, vabljeni k ogledu video inserta, v katerem sta zajeta dva izmed skečev. Prav tako vas vabimo k ogledu spodaj priložene fotogalerije.

[simpleviewer width=100% height=700 id=643]

Kristina Strašek

Oznake: , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
179 queries in 1,379 seconds.