Jubilejni koncert Nude s simfoniki GŠ Celje na Starem Gradu – podarjamo vstopnice

13. 06. 2013 14:07

V letošnjem letu skupina NUDE praznuje 20 letnico obstoja in v četrtek, 20.6. ob 20:30 uri pripravlja na Celjskem gradu jubilejni koncert v sodelovanju s Simfoničnim orkestrom Glasbene šole Celje in gosti.

Program bodo popestrili Oto Pestner, Bilbi, 6pack čukur, Samo Šalamon, Mešani pevski zbor 1. gimnazije v Celju ter plesna šola Superstar.

Obeta se nam vrhunski glasbeni večer v idiličnem zavetju celjskega Starega Gradu, ki bo hkrati tudi otvoritev festivala Poletje v Celju, Knežjem mestu. Prireditev organizira Zavod Celeia Celje v sodelovanju z Glasbeno šolo Celje in seveda skupino NUDE. Zbrane bo nagovoril tudi celjski župan, g.Bojan Šrot.

NUDE se tokrat prvič predstavljajo v simfonični preobleki. Aranžmaje je po večini priredil Peter Tovornik, dirigiral pa bo odličen celjski dirigent Matjaž Brežnik.

Koncert bo v primeru slabega vremena v Dvorani Golovec. Karte bodo v preprodaji po 12€, na dan koncerta 15€, na voljo pa so na prodajnih mestih Eventim (www.eventim.si), v TIC Celje, MCC, KŠOC, Glasbeni šoli Celje in Študentskem servisu Celje.

Preden pa naročite svojo vstopnico, srečo poskusite še na Celje.info, oziroma Polovička.si. Kot je že v navadi za pomembnejše dogodke v Celju, na vašem najljubšem regionalnem spletnem časopisu tudi tokrat podarjamo 6 brezplačnih vstopnic za koncert nude s simfoniki na Starem Gradu Celje.

Brezplačno vstopnico lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik). Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si.

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do ponedeljka, 17. junija do 22. ure, bomo izžrebali 6 dobitnikov, od katerih bo vsak prejel po 1 vstopnico za četrtkov jubilejni koncert skupine Nude.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Malo za pokušino si oglejte spodnji video novega hita skupine NUDE z naslovom Še imam te rad.

Ob 20 letnici delovanja pa so fantje izdali svoj že osmi album, tokrat kompilacijo s pregledom 20 let dela z enostavnim, a pomenljivim naslovom – »DVAJSET«.

Mnoge pesmi s kompilacije boste lahko slišali tisti četrtkov večer na celjskem Starem gradu.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in kandidirajte za brezplačno vstopnico za jubilejni koncert Nude ob 20. letnici delovanja.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,747 seconds.