Kam na silvestrovanje na prostem v Celju in okolici


Letu 2022 so šteti dnevi, s tem pa se bliža tudi najdaljša noč v letu. Če ste se letos znašli med tistimi, ki ne načrtujejo silvestrovanja v tujini, na drugem koncu države, ali preprosto raje ostanete doma zaradi takšnih in drugačnih razlogov, ste na pravem mestu. Za vas smo preverili, kje na Celjskem se bo silvestrovalo na prostem, vstopnine pa ne bo …

Novo leto bodo v Celju pozdravili na Krekovem trgu. Dogajanje se bo pričelo ob 22. uri, za nepozabno silvestrovanje pa bo poskrbela vedno polna pozitive skupina Kingston.

V sosednji občini Žalec bodo silvestrovali na Šlandrovem trgu v družbi skupine Power band. Dogajanje se bo pričelo ob 22. uri in nadaljevalo v drugo leto.

V Laškem se bodo od starega leta poslovili nekaj dni prej. 29. decembra bo občinsko dvorišče Laško gostilo glasbeno dogajanje, kjer bo nastopila skupina Marvin ter slovenska glasbena legenda, Vili Resnik z bendom.

V Šentjurju 31. decembra ob 17. uri na Mestnem trgu pripravljajo silvestrovanje za otroke, kjer ne bo manjkalo plesa, glasbe in toplih napitkov. Obiskal jih bo tudi dedek Mraz in mednje razdelil sladkosti, najmlajši pa bodo nazdravili z otroško penino. Sicer pa bo za mladino in starejše krajane dan prej, 30.decembra na ploščadi pred IKC potekal koncert, kjer bo za vzdušje hip-hopa poskrbel izolski raper Drill.

*naslovnica je simbolična

N.O.