Otroke v Celju v novo leto popeljal Dedek Mraz s skupino Bepop (foto, video)


Silvestrovanje za otroke se je v Celju pričelo ob poldnevu na glavnem trgu. Dedek Mraz s skupino Bepop je odštel in otroški šampanjci so se odprli.

Navdušenje naših najmlajših, ko so točno opoldne z Dedkom Mrazom odšteli zadnje sekunde in spustili v zrak balone, je bilo nepopisno. Otroški šampanjci so se odprli in sladkarije so dobile poseben okus.

otrosko_silvestrovanje_2019_00
Otroke v Celju v novo leto popeljal Dedek Mraz s skupino Bepop. Foto: DejC

Dedek Mraz s skupino Bepop

Pred in po poldnevu, ko se je zgodil glavni dogodek, je otroke zabavala skupina Bepop. Prepevali so njihove skladbe in plesali s pravljičnimi junaki. Nekaj pred poldnevom je na oder stopil še zadnji dobri mož, s katerim so naši najmlajši skupaj s starši glasno odšteli od deset. Nato so v zrak spustili balone, se počutili vsaj malce odraslo z brezalkoholnim šampanjcem in si privoščili kakšno sladkarijo, ki jim jo je privoščil Dedek Mraz. Z njim so posneli spominske fotografije. Ko se je na kočiji odpeljal, so na oder zopet stopila dekleta, ki slišijo na ime Bepop in mlade še malce zabavale.

S tem je za 11 mesecev svoja vrata zaprla pravljična dežela.

Utrinke si poglejte v videu in na fotografijah.

Na Krekovem trgu zvečer sledi še silvestrovanje za odrasle s skupino Mambo Kings.

Silvestrovanje z Dedkom Mrazom in Bepop:

V anketi, ki smo jo o božično-novoletnih navadah na Celje.info izvedli pred dnevi, je sicer Dedek Mraz očitno žrtev globalnega segrevanja. Po družinah se kot dobri mož praktično več ne pojavlja, vidimo pa ga še na kakšnih javnih prireditvah.

Fotogalerija:

Dejan Cvetanoski