Koncert Džjezz do it: Los Hermanos muy simpaticos (foto, video)

10. 11. 2014 14:46

HeadV petek, 7.11. je obiskovalce Mestnga kina Metropol zabavala skupina Los Hermanos muy simpaticos, ki je nastopila v okviru festivala Džjezz do it! Skupina z unikatnim stilom in še bolj unikatno glasbo je poskrbela za pravo vzdušje, prav tako pa tudi ni manjkalo njihovih oboževalcev. 

Džjezz do it koncerte vsako leto organizira Hiša kulture, kjer se v sodelovanju z Metropolom odvijajo jazz koncerti raznih skupin. Na koncertih se vrstijo ranze džezovske skupine, tako slovenske kot tuje, z namenom, da bi Celje uveljavili kot eno glavnih slovenskih džezovskih središč.

DSC_0012

Tokrat nas je zabavala skupina Los Hermanos muy spimaticos, v zasedbi Branko Završan (glas), Boštjan Gombač (klarinet, klaviature, trobenta), Uroš Rakovec (kitara), Blaž Celarec (bobni) in  Žiga Golob (bas). Igrajo predvsem priredbe znanih pesmi, v katerih pa najdemo besedilo slovenskih popevk. Ta nenavadna mešanica naredi skupino posebno, njihova glasba pa te enostavno spravi na noge. Po plošči Clasico y animatico so si vzeli nekaj let premora, zdaj pa se ponovno vračajo na sceno in gotovo ne razočarajo.

DSC_0064 Zabave nam prav gotovo ni manjkalo, smeha pa tudi ne. Če želite podoživeti ta unikaten dogodek, ali pa si ga niste imeli priložnost ogledati, vas vabimo k ogledu galerije in video posnetka.

[simpleviewer width=100% height=700 id=704]

Marina Bajic

polsi-ensemble-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
190 queries in 2,187 seconds.