Koncert skupine Šukar v Plesnem forumu Celje – pol cenejše vstopnice!

01. 03. 2013 15:46

“Kar ni uspelo pustu, bo  prav gotovo uspelo nam-s koncertom temperamentne  romske glasbe odlične  skupine “ŠUKAR” bomo prižgali ogenj, stopili sneg, pregnali zimo in na široko odprli vrata pomladi!!!”

Z zgornjimi besedami v Plesnem forumu Celje vabijo na pester glasbeni večer z romsko skupino Šukar, ki se bo v prostorih Plesnega foruma zgodil v soboto, 16. 3. 2013 ob 21. uri.

Šukar je slovenska tamburaška zasedba, ki igra pretežno Romsko glasbo, predvsem tisto, ki izvira iz vzhodne in jugovzhodne Evrope.

To bo večer »vroče« glasbe,večer za vse, ki imajo ogenj v srcu, cigansko dušo in poetičnost. Večer, ki vam bo ob kapljici »črnega« prav gotovo pognal kri po žilah.

Šukar pomeni lepo, dobro in to traja že triindvajset let. In Šukarji vas vabijo, da tudi vi uživate z njimi!

Vstopnina 20 eur   rezervacije in info 031 413409

Za naše zveste obiskovalce pa tudi tokrat pripravljamo ekskluzivno ponudbo. Desetim med vami bomo namreč omogočili obisk koncerta skupine Šukar po polovični ceni! Namesto 20 evrov, boste na Polovička.si za vstopnico odšteli le 10 evrov!

Vse, kar morate storiti za pol cenejše vstopnice za koncert Šukar v Plesnem forumu  je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite, koliko vstopnic želite naročiti (naročite lahko najmanj 2 vstopnici).

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup vstopnic po polovični ceni. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše vstopnice se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 10!

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite obisk koncerta skupine Šukar v Plesnem forumu Celje po polovični ceni (klik!).

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
189 queries in 1,136 seconds.