Koncert The Funk Project pri Vodnem stolpu Celje (foto, video)

15. 08. 2015 09:42

DSCN9368 (Kopiraj) DSCN9386 (Kopiraj)V sredo zvečer je vsak Celjan, željan dobre glasbe, zavil v Špital za prjatle k Vodnemu stolpu Celje, kjer je potekal koncert The Funk Project, ki združuje petnajst mladih, simpatičnih in energije polnih glasbenikov iz Celja,

The Funk Project sestavljajo Gregor Hrovat in Ernest Kramas na tolkalih, Jaka Krušič na bas kitari, Leon Firtš na klaviaturah, Andraž Golob na pozavni, Peter Firšt in Tomi Majcen na trobentah, Jasna Kolar, Filip Brezovšek in Ožbalt Zevnik na saksofonih, backvokalistki Gaja Prestor in Julija Lubej ter glavna vokalista Matic Dokler in Luka Vinko.

Že začeli so s plesnimi funk ritmi, ki vključujejo skladbe Valerie, Uptown Funk itd., za dodatno dvigovanje temperature pa so prvi del programa najprej namenili Tower of Power, sledil je Stevie Wonder, zaključili pa so z odličnim Philom Collinsom, s čimer so prijetno zaokrožili večer.

O dobri glasbi pa ne priča samo tekst, temveč tudi izjemen obisk Špitala za prjatle, ki je bil napolnjen do zadnjega kotička. Mlada glasbena zasedba se je tako lahko predstavila precej občirni publiki ter poskrbela za to, da se je množica ljudi zabavala ob funky ritmih. Celotno dogajanje lahko preverite v spodnjem video posnetku in fotogaleriji.

[simpleviewer width=100% height=700 id=863]

mulc-lasko-polsi

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
188 queries in 0,759 seconds.