Koncert: Tribute Led Zeppelin & Deep Purple (foto, video)

02. 08. 2015 09:26

DSC_0153V petek, 31.7. se je pri Vodnem stolpu zbralo ljubiteljev stare rock glasbe na večeru, ki je bil posvečen legendarnima skupinama Led Zeppelin in Deep Purple. Zbrale so se tako mlajše kot starejše generacije, za priložnost “čupati” ob hitih, ki so poživeli marsikatero mladost.

 

 

 

 

Če je kdo vsaj malo seznajen z zgodovino rock glasbe, potem imeni kot sta Led Zeppelin in Deep Purple pri marsikateremu zbudita nostalgično vzdušje. Pa tudi tisti, ki skupin ne poznajo, gotvo poznajo legendarni pesmi Stairway to Heaven in Smoke on the Water, saj so se z njima gotovo srečali marsikdaj. Ta večer pa je bil namenjen posebej za to, da nas spomni na ti dve legendarni skupini in da dobimo priložnost, čeprav katerekoli skupine verjetno nikoli ne bomo več videli v živo, da zaživimo ob njihovih največjih hitih na prav posebnem tribute koncertu.

DSC_0128

Za to pa je poskrbela zasedba z Maticem Nareksom, vokalistom, online casino Urbanom Krčem na bobnih, Rokom Lajlarjem na kitari, Janom Golavškom na klaviaturah in Luko Vinkom na bas kitari. Kot ljubitelji te klasične rock glasbe so nam uspeli vzbuditi nostalgijo ob pesmih, ki so jih marsikateri najraje prepevali v svoji maldosti, ko so to bili šele najnovejši hiti, prepevamo pa jih tudi po vseh teh letih, ko se jih marikdo ne spomne več, skupini pa sta spomin na čase, ko je rock glasba še vladala svetu.

DSC_0060

[simpleviewer width=100% height=700 id=861]

Marina Bajić

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
189 queries in 0,550 seconds.