Koncert Wernerja in najboljših klap Slovenije v Celju 2017: dvorana Golovec je pela in plesala (foto, video)

09. 12. 2017 16:47
werner-koncert-73
Werner je na slovenski pop sceni več kot 18 let.
werner-koncert-26
Prva klapa, ki se je predstavila, je bila klapa Gallus.

Glasbeno sodelovanje z najboljšimi klapami Slovenije se je začelo v Domžalah, minuli petek pa so nastopili v Celju. Werner je znova dokazal, da zna narediti res dober žur!

Po enoletnem premoru se je na odre vrnil priljubljeni slovenski pevec Werner, ki že več kot 18 let polni koncertne in športne dvorane. S svojimi glasbenimi gosti vedno poskrbi za nepozabno druženje.

Veselja in sproščenosti ni manjkalo, saj je kralj slovenske popularne glasbe ogrel občinstvo tako s svojimi največjimi hiti kot z osebno interakcijo. Z njimi je pel in plesal, nastopila pa je tudi trebušna plesalka. Najbolj goreči oboževalci so bili že od samega začetka pred odrom.

werner-koncert-15
Oboževalci so bili čisto pri odru.

Med nastopom glavne zvezde večera se je zvrstilo več slovenskih klap, med njimi so bile tudi klapa Gallus, Lavanda, Mali grad, ter ženska klapa Fritule. Vsaka je skupaj z Wernerjem odpela eno pesem, kot posebni gost pa se je predstavil dobro znani Ansambel Spev.

Če ste zamudili dogodek, ali pa si želite podoživeti fantastično vzdušje, potem vljudno vabljeni k ogledu bogate fotogalerije in dveh video prispevkov.

T. Ž.

Fotogalerija:

Video prispevka:

 

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
361 queries in 2,769 seconds.