Marko Škugor, Erosi ter Tomislav Bralić s klapo Intrade na Muzejskem trgu Celje (foto, video)


Sinoči je Muzejski trg Celje v novi podobi gostil pravo glasbeno čarovnijo, ki so jo obiskovalcem pričarali Marko Škugor, Erosi ter Tomislav Bralić s klapo Intrade.

Več kot 1500 obiskovalcev se je zbralo v zavetju zgodovinske Stare grofije, ki je s svojim čudovitim ambientom oplemenitila ljubezenske skladbe, ki so se sinoči kraljevale na Muzejskem trgu.

klape-12

Zbrane je najprej na noge spravil Marko Škugor s spremljevalno skupino, ki je ušesa obiskovalcev razvajal s skladbami, kot so Ružo bila, Zlato moje, Ne diraj mojo ljubav, Za tebe bih učinio sve itd. S svojim žametnim glasom je dokazal, da brezkompromisno velja za prvi vokal Dalmacije in to je s svojim odzivom potrdilo tudi občinstvo, ki se je na koncu dvignilo na noge, ko je Škugor za poslastico zapel še skladbo Moja, ki jo sicer izvajajo Modrijani.

klape-19Erosi so s svojo iskrivostjo poskrbeli za živahno nadaljevanje koncerta, ob čemer se jim je na odru pridružila tudi Manca Špik, s katero so izvedli tudi poletni hit Bela barka. Za konec pa je oder prevzel že karizmatični Tomislav Bralić s klapo Intrade, ki so glasbeno večer tudi zaključili z dalmatinskim melosom in najlepšimi ljubezenskimi skladbami.

Stara grofija Celje se je zlila s čutno glasbo in tako je dogodek poskrbel za enkratno glasbeno doživetje, ki je navdušilo tudi obiskovalce. Nekaj video utrinkov z dogajanja si lahko ogledate spodaj:


drugi posnetek


tretji posnetek

Večer čutne glasbe smo ovekovečili tudi v spodnji fotogaleriji, kjer si lahko ogledate, kako je bilo sinoči na Muzejskem trgu Celje.