Vlado Kreslin v Celju tik pred božičem nastopil pred poplavo dežnikov (foto, video)

21. 12. 2019 12:29

V petek, 20. decembra, so na Krekovem trgu Vlado Kreslin in Mali bogovi v sklopu Pravljičnega Celja nastopili pred nepregledno množico ljudi pod dežniki.

Prejšnji petek je ob koncertu Hladnega piva Celje prebelil sneg. Teden dni kasneje je na Krekovem trgu Vlado Kreslin s svojimi Malimi bogovi nastopil pred publiko, po kateri je padal dež. Pravljično Celje 2019 se je hitro spremenilo iz zimskega nazaj na jesensko.

kreslin_pravljicno_celje_2019_00
Na Glavnem trgu Vlado Kreslin in Mali bogovi. Foto: DejC

Na Krekovem trgu Vlado Kreslin in Mali bogovi

Krekov trg je privabil ogromno število ljudi. Legenda slovenske glasbene scene, ki v različnih zasedbah na njej deluje že pol stoletja, je razveselil Celjane in Celjanke. S svojim prepoznavnim raskavim glasom in nepozabno črno kitaro, je privabil slovenske glasbe željne obiskovalce iz udobnih domov. Slišali smo večino njegovih zimzelenih skladb. Dan neskončnih sanj, s katero je leta 1980 je zmagal na slovenski popevki, Od višine se zvrti, Namesto koga roža cveti, Nekega jutra, ko se zdani, Z Goričkega v Piran in že omenjena Tista črna kitara. Vse te in mnoge druge, so zvenele iz glasilk večine obiskovalcev. Prijeten večer s prekaljenimi glasbeniki.

Za vse, ki ste zamudili koncert, lahko v videu spodaj podoživite dogajanje.

Kaj vse vas še v Pravljičnem Celju 2019 čaka, preverite v SPOREDU.

Vlado Kreslin in Mali bogovi:

Fotogalerija:

Dejan Cvetanoski

Vabljeni k sodelovanju v naši anonimni anketi o decembrskih nakupih in božično-novoletnih običajih:

Create your own user feedback survey

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
211 queries in 5,011 seconds.