Noč pod kostanji Dobrna 2013 – podarjamo vstopnice


Kad bi bio Bijelo Dugme, Leteći odred, Nina Pušlar. Ta in druga eminentna glasbena imena vas vabijo na prireditev Noč pod kostanji, ki bo potekala na igriščih OŠ Dobrna.

Letošnji program so organizatorji, letos prvič, raztegnili kar na 4 dni oz. noči, od četrtka, 15. avgusta do nedelje, 18. avgusta. Organizatorji so za vsak dan pripravili pester program, ki bo zadovoljil prav vsako občinstvo.

Tudi letošnji vikend pod kostanji (15. – 18. avgusta 2013) bodo začeli z ˝Open air house partyjem˝, v ritmih slovenskih in tujih mojstrov elektronske glasbe (DEEN, SILVER J, ALEX RANERRO, DJane NADINE – Madžarska). Zbrane bo zabavala tudi popularna skupina DJOMLA KS s hitom poletja Gajba puna piva.

Petkov večer bo pisan na kožo vsem nostalgičnim dušam ter tistim, ki še obujajo spomine na ˝JUGO – SLO manijo˝. Stare pesmi boste tako prepevali skupaj z  legendarnimi Kad bi bio BIJELO DUGME in skupino LETEČI ODRED. Poletno pa bo s svojimi nastopom popestrila še popularna slovenska pevka NINA PUŠLAR.

Sobotno množico bo, v stilu prave slovenske veselice, najprej pozdravil in ogrel mlad perspektiven kvintet   ansambel VESELI POTEPUHI, ˝Vikend veselega žaganja˝ pa boste nato nadaljevali skupaj z ansamblom VIKEND, ki se bo z nami zabaval do poznih jutranjih ur. Vrhunec večera bo s svojo neuničljivo energijo »prižagala« simpatična TANJA ŽAGAR. Poskrbeli pa smo tudi za naše najmlajše obiskovalce. Te bosta od 18. ure dalje razveseljevala KLOVN JAKA in PIKA NOGAVIČKA.

Glasbeno obarvan vikend bodo organizatorji zaključili z ˝Godbenim poletjem˝, kjer se bodo predstavila številna lokalna in regijska društva. Za bolj melodično dopoldne bodo z revijo godb tokrat poskrbeli domači Dobrnški godbeniki, s pomočjo prijateljskih godb iz daljne in bližje okolice.

Za petkov večer s koncertom Kad bi bio Bijelo dugme, Letečim odredom in Nino Pušlar, ki se začne ob 21. uri, je cena vstopnice 5 €, z nekoliko sreče pa se boste zabavali brezplačno. Na Celje.info namreč podarjamo 8 (4×2) brezplačnih vstopnic za petkov večer Noči pod kostanji.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik). Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si.

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 13. avgusta. do 14. ure, bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za petkov koncertni večer na Noči pod kostanji.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in kandidirajte za brezplačne vstopnice za koncert Kad bi bio Bijelo Dugme, Leteći odred, Nina Pušlar v petkovem večeru festivala Noč pod kostanji 2013.