Oktoberfšta Celje 2015: petek in sobota v fotkah ter video insertih

25. 10. 2015 20:27

DSC_0512Minuli vikend je dvorana Golovec zaživela v vzdušju, kakršnega ta čas poznamo iz bavarske prestolnice.

V organizaciji Engrotuša je na celjskem sejmišču potekala slovenska verzija velike zabave s pivom, poimenovane Oktoberfešta.

Ob odlični hrani in pijači ter vsesplošnem duhu Oktoberfesta so na petkovi prireditvi nastopali Tanja Žagar, Mambo Kingsi in Modrijani. Zabava, ki se je zavlekla pozno v noč pa se je nadaljevala tudi naslednji večer, z Navihankami, Petro Kovačević in Plavim Orkestarjem.

 

PETKOV VEČER S TANJO ŽAGAR, MAMBO KINGSI IN MODRIJANI:

Oktoberfest je že stara nemška tradicija ter pomemben del bavarske kulture. Festival v Münchnu traja osemnajst dni, od konca septembra do drugega dela oktobra. Letno ga obišče okoli 6 milijonov ljudi in celjski organizatorji si tolikšnega obiska niso mogli obetati, a temu navkljub se je petkovega in sobotnega večera udeležilo lepo število zabave željnih Celjanov in okoličanov.

DSC_0520

Na petkovi prireditvi so nastopili: Tanja Žagar, Mambo Kingse ter seveda Modrijani, dogodek je vodil Klemen Bunderla. Poleg odlične glasbe pa se je bila na vsakem koraku pripravljena hrana in pijača, z natakarji, ki so bili oblečeni v tradicionalne noše Oktoberfesta.

DSC_0372

DSC_0482

Vabljeni k ogledu foto galerije in video posnetkov petkovega večera:

[simpleviewer width=100% height=700 id=891]

Marina Bajić

SOBOTNI VEČER OKTOBERFEŠTE

Sobotin večer se je začel s švom Petkova pumpa, nakar je nastopila mlada hrvaška pevka Petra Kovačević in dvignila temperaturo v dvorani.

Za njo so na oder stopile Navihanke. Sonja, Jasmina, Maša, Tamara in Tanja imajo za sabo kar nekaj nastopov, nagrad in gostovanj. Lani so tako bile v Ameriki in navdušile Američane , letos pa so se na Oktoberfešti posvetile Slovencem, ki so z njimi prepevali in se zabavali.

Večer so zaključili Plavi okestar. Fantje, ki imajo za sabo že več kot 3000 nastopov po svetu, so navdušili tudi v Celju. Dokazali so, da rock še ni izumrl.

600

Kaj so glasbeniki v soboto zvečer obiskovalcem pripravili, si oglejte v spodnjem videu insertu. Če ste bili na dogodku, pa v spodnji fotogaleriji preverite, ali smo tudi vas ujeli v objektiv.

[simpleviewer width=100% height=700 id=892]

Evelin Brodnik

N portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 20 brezplačnih vstopnic za premiero filma Šiška Deluxe. Naročite jih s  s klikom tukaj:

siska-brezplasno

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 3,420 seconds.