Pivo in cvetje 2012 Laško: pri organizaciji prireditve se vse bolj zapleta


Turistično društvo Laško naj bi se umaknilo od organizacije te največje turistično zabavne prireditve pri nas. Tako vsaj piše v zapisniku sestanka upravnega odbora TD Laško. Člani naj se ne bi strinjali z vsebinsko prenovo zabave, ki jo napoveduje Pivovarna Laško, zato društvo ne želi biti njen formalni organizator.

Prireditev v celoti plačajo pivovarji, ki pa so se odločili modernizirati koncept in optimizirati stroške zabave, kar delavcem v društvu očitno ni po godu.

Uprava bo dosedanje organizatorje seveda povabila, da o odločitvi še enkrat razmislijo. Če pa se društvo z novimi idejami kljub temu ne bo strinjalo, bo Pivovarna Laško za formalnega organizatorja izbrala nekoga drugega, so sporočili iz družbe.

Kdo ve, kje v resnici tiči zajec. A dejstvo je, da je turistično društvo samo lani naprimer na prireditev zvabilo 120 tisoč ljudi, kar ni mačji kašelj.

Kakorkoli, prireditev očitno bo, ne glede na to, kdo jo bo vodil. In vi se boste znova lahko naužili zabave. Na odrih se bodo med drugim zvrstili Modrijani, Tanja Žagar, Rock Partyzani, Mambo Kings, Hladno pivo, Mi2, Tabu, Tinkara Kovač, Avtomobili in drugi.

foto: arhiv Celje.info