Pivo in cvetje 2014: program dogajanja – 38% cenejše vstopnice

06. 06. 2014 07:17

pivo-cvetje-naslovna2Pivo in cvetje, največji turistični in glasbeni dogodek v Sloveniji, v letošnjem letu prerašča tudi v največji poletni festival v Sloveniji, ki bo gostil več kot petdeset glasbenih izvajalcev, ki bodo nastopali na treh odrih ter številnih drugih prizoriščih. Spremljevalni program predstavlja edinstven dialog med tradicionalnimi, etnografskimi vsebinami in modernimi multimedijskimi šovi. 

Glasbeni program bodo obiskovalci lahko spremljali na treh zunanjih odrih, v Kulturnem centru Laško ter številnih dodatnih prizoriščih. Oder Jubilejnik na Aškerčevem trgu v Laškem bo tradicionalno namenjen družinski zabavi, saj bodo gostje uživali v lahkotnih ritmih slovenske narodnozabavne in pop glasbe. Med drugimi organizatorji razkrivajo nastop Wernerja, Štajerskih 7, ansambel Saša Avsenika, Pop Design, Čuke in Heleno Blagne. Oder Club, postavljen na občinskem dvorišču, je namenjen manjkrat slišani glasbi, ki bo zabavala tudi zahtevnejšega poslušalca. Sobotni klubski večer bo posvečen latino ritmom ter španskemu temperamentu. Na odru Club med drugimi napovedujejo nastop Andreja Šifrerja s skupino Elevators, Bilbi, Alyo v »izštekani« izvedbi, Muff, Neisho in še vrsto drugih prijetnih presenečenj, tudi iz tujine.

Pomembno sporočilo jubilejnega festivala je, da bo celotno dogajanje v Laškem, kljub bistvenemu povečanju kakovosti, še vedno povsem brezplačno.

Tretji oder, prizorišče Zlatorog v Jagočah, bo letos preraslo v pravi tridnevni poletni festival, ki se bo po glasbenem programu ponosno postavil ob bok največjim glasbenim festivalom v Sloveniji. Od drugih festivalov pa se bo prizorišče Zlatorog razlikovalo po občutno nižji ceni vstopnic. Te bo tako v predprodaji, kot preko zanimivih nagradnih iger, moč dobiti po še dodatno ugodnejših cenah. Ob veliko bogatejšem glasbenem programu, kot kadarkoli doslej, bodo na svoj račun prišli predvsem ljubitelji rock glasbe, funka, soula, R&B in številnih drugih zvrsti glasbe, katerih skupni imenovalec bo največji žur prihajajočega poletja. Na prizorišču Zlatorog v Jagočah bodo med drugimi nastopili tudi ta hip vroči Elvis Jackson, vedno aktualni Dan D, Bajaga in Parni valjak ter izjemno zanimivi Triggerfinger, ki smo jih lansko leto zaman pričakovali na Schengenfestu. Prvič bomo imeli možnost videti tudi očeta funka Georgea Clintona s skupino Parliament Funkadelic. Seveda pa ostaja nekaj tujih in domačih presenečenj še nerazkritih.

Vsi obiskovalci prizorišča Jagoče, ne glede na to ali bodo kupili dnevno ali večdnevno vstopnico za festival, bodo imeli možnost brezplačnega kampiranja na obrežju Savinje, kjer bo prostor tudi za šport, zabavo in brezskrbni poletni užitek.

pic-vmes

Posebno pozornost so organizatorji namenili tudi oblikovanju etnografskega, folklornega ter hortikulturnega programa, ki ga bo dopolnjevala izjemno pestra gostinska ponudba. Napovedujejo povorko godb, parado Pivo in cvetje, razstavo cvetja, športni program, otroški Živ-Žav, ognjemet in še vrsto zanimivih spremljajočih dogajanj, ki bodo navduševale prav vse generacije obiskovalcev. Naj omenimo le Vodno simfonijo, multimedijsko predstavo, ki po tehnični in umetniški plati predstavlja svetovno posebnost, po tehnični plati primerljivo le s sorodnima predstavama v Macau in Las Vegasu. Letos bo ob 50. izvedbi Piva in cvetja na ogled tudi pregled preteklih prireditev v posebni 3D tehniki s projekcijo na vodno steno.

Več o festivalu Pivo in cvetje si preberite na spletni strani www.pivo-cvetje.si, kjer lahko tudi kupite vstopnice za prizorišče Zlatorog.

S CELJE.INFO NA KONCERTNO PRIZORIŠČE ZLATOROG NA PIVO IN CVETJE 38 % CENEJE

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa 30 enodnevnih vstopnic za prizorišče Zlatorog na Pivo in cvetje ponujamo po 38 % nižji ceni od redne cene na dan dogodka.
Namesto 20 evrov boste za enodnevno vstopnico na Polovička.si odšteli 12,5 evrov

Dogajanje po dnevih na prizorišču Zlatorog :
Četrtek, 17. 7.: The Winery Dogs,Triggerfinger, Bajaga & Instruktori, Kill Kenny, Carpe Diem, Jackson
Petek, 18.7.: Parni valjak, Dan D, San Di Ego, Happy Ol’McWeasel, Hellcats, Backstage, XX, XXX
Sobota, 19. 7.: George Clinton & Parliament Funkadelic, Soul Fingers, Elvis Jackson, Eyesburn, Buldogi, Sell Out, Werefox

38% cenejše vstopnice za prizorišče Zlatorog naročite tukaj:

pivo-cvetje-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
183 queries in 0,910 seconds.