Pivo in cvetje 2014 – za petdeseto izvedbo najboljši festival do sedaj

18. 05. 2014 12:11

pivo-cvetje-logoV 50. izvedbi festivala Pivo in cvetje, ki bo od 17. do 20. julija 2014, lahko pričakujemo vrsto presežkov. Organizatorji so prepričani, da bodo obiskovalci deležni najboljšega programa, spremljevalne ponudbe, organizacije in logistike do sedaj.

Čeprav so do letošnjega festivala Pivo in cvetje še skoraj štirje meseci, organizacijska ekipa Pivovarne Laško, kot organizatorja in glavnega pokrovitelja ter občine Laško, kot gostitelja, že pospešeno pripravlja jubilejno izvedbo najbolj priljubljenega glasbenega in družabnega dogodka v Sloveniji.

Zaključuje se oblikovanje glasbenega programa, ki bo tudi letos bogatil množično druženje v Laškem, saj bo primeren za družinski obisk ter vse generacije. Glasbeni program odra Jubilejnik na Aškerčevem trgu bo tradicionalno razveseljeval ljubitelje narodnozabavne in popularne glasbe, poskrbljeno pa bo tudi za otroke. Oder Club na občinskem dvorišču bo ponujal pravo klubsko vzdušje. Na njem bodo zaigrali redkeje slišani glasbeniki, ali pa tisti, ki jih dobro poznamo, vendar v drugačni izvedbi, kot jo poznamo sicer. Sobotni klubski večer bo posvečen latino ritmom ter španskemu temperamentu. Celotno dogajanje v Laškem bo, kljub bistvenemu povečanju kakovosti, še vedno brezplačno, pester etnografski, folklorni ter hortikulturni program pa bo dopolnjevala izjemno pestra gostinska ponudba.

Prizorišče Zlatorog v Jagočah bo letos preraslo v pravi tridnevni festival, ki se bo po glasbenem programu ponosno postavil ob bok največjim glasbenim festivalom v Sloveniji. Od drugih, primerljivih domačih festivalov, pa se bo prizorišče Zlatorog razlikovalo po občutno nižji ceni vstopnic, ki jih bo v predprodaji ter preko zanimivih nagradnih iger moč dobiti po resnično simboličnih cenah. Ob veliko bogatejšem glasbenem programu, kot kadarkoli doslej, bodo na svoj račun prišli predvsem ljubitelji rock glasbe, funka, soula, R&B in številnih drugih zvrsti glasbe, katerih skupni imenovalec bo največji žur prihajajočega poletja.

V pripravi je celovita informacijsko – komunikacijska podpora na spletni strani www.pivo-cvetje.si, ki bo popolnoma zaživela predvidoma 2. aprila. Ta bo presegala običajni obseg spletnih strani, saj se bodo na njej obiskovalci ne le celovito seznanili s festivalskimi vsebinami, ampak tudi neposredno kupili vstopnice za prizorišče Zlatorog, se pozabavali z nagradnimi igrami ter spoznali ugodnosti, ki so jih pripravili organizatorji. Obiskovalcem bodo na voljo tudi popolne informacije glede organiziranih prevozov z vlakom, parkirišč, varovanja, prve pomoči in ostale dodatne ponudbe, kot je možnost brezplačnega kampiranja na bregu Savinje in številne druge. Organizatorji posebej opozarjajo in vabijo obiskovalce na možnost naročanja na festivalske e-Novice, s pomočjo katerih bodo prejemniki tekoče seznanjeni z aktualnimi informacijami o festivalu, programom in vsem, kar je za obisk Laškega v času festivala dobro vedeti. Naročilo e-Novic je preko spletne strani www.pivo-cvetje.si mogoče že sedaj.

Organizatorji računajo na presežke tudi v številu obiskovalcev, tako domačih, kot iz tujine, še posebej, ker bo na festivalu tudi nekaj svetovnih glasbenih posebnosti, ki jih bo moč videti le na jubilejnem Pivu in cvetju.

Oglejte si program Piva in cvetja 2014 (klik!)

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
185 queries in 1,171 seconds.