Pivo in cvetje 2016: razpored (program) dogajanja

07. 07. 2016 13:50

pivo-cvetje-2016 Letošnji festival Laško Pivo in cvetje, sicer največji glasbeni in turistični dogodek v Sloveniji, bo od četrtka, 14., do nedelje, 17. julija, na tradicionalnih in že dodobra uveljavljenih lokacijah v Laškem. Dvainpetdeseti festival ponovno prinaša pestro glasbeno dogajanje za vse generacije in vse glasbene okuse. Letos še več osredotočenosti na zelene tehnologije in trajnostno ravnanje. V ospredju bogata ponudba domače kulinarike in unikatnih vrst piva, cena vrčka bo 2 evra. Festivalska rdeča nit – slovenska identiteta.

Na Celje.info tudi letos predstavljamo razpored, oziroma program dogajanja med četrtkom 14.7. in nedeljo 17.7., , ki vam bo dobrodošlo vodilo za to, kateri dan obiskati laško, da slišite svoj priljubljeni bend ali si ogledate želeno kulturno prireditev. Za cvetje pa pravijo, da cveti vse dni festivala!

Program vseh dogodkov in aktivnosti preverite na tej povezavi, spodaj pa si po dnevih oglejte nastopajoče glasbene skupine in odre, na katerih bodo igrali (s klikom na sliko pridete do podrobnosti).

ČETRTEK:

pivo-cvetje-cetrtek

PETEK:

pivo-cvetje-petekSOBOTA:

pivo-cvetje-sobota

Preverite tudi nasvete obiskovalcem kje parkirati, kdaj vozijo vlaki in druge koristne informacije (klik tukaj)

S festivala Pivo in cvetje bomo v besedi, fotografiji in videu obsežno poročali tudi na Celje.info zato vabljeni na naš spletni medij!

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
180 queries in 1,225 seconds.