Plesni val vabi k plesnim programom za odrasle in otroke – za pol cene!

18. 09. 2012 14:42

“Izberi si svoj stil, vpiši se, zapleši z nami!” S temi besedami plesna šola in klub Plesni val iz Celja vabi staro in mlado v svoje plesne programe – teh je res ogromno, od najbolj umirjenih, pa do tistih najbolj živahnih ritmov in melodij.

Odraslim je tako na voljo cela paleta klasičnih plesov, pa tudi tistih nekoliko bolj vročekrvnih v južnoameriških ritmih, kot sta Salsa&Latino, naučijo pa vas tudi plesnih korakov Swinga.

Za miganje v ritmu nikoli nismo premladi, zato na Plesnem valu dobro skrbijo tudi za otroške plesne programe. Za malčke pred 6. letom je tako na voljo plesni vrtec, za nekoliko starejše pa hip hop, street dance, show dance, jazz balet, ter seveda tečaji standarnih in latinskoameriških plesov.

Za vse plesne navdušence, ki bi z osvojitvijo plesnih korakov res želeli uživati v ritmih glasbe, pa Plesni val skupaj s Celje.info in Kozjansko.info pripravlja posebno akcijo. Po polovični ceni namreč ponujamo 3 plesne tečaje za odrasle in 5 dvomesečnih tečajev za otroke/mladino po vaši izbiri!

Trije odrasli pari se boste tako plesnega tečaja po izbiri (8 vaj) v Plesnem valu udeležilo po polovični ceni – namesto 120 € po paru boste zanj odšteli le 60 € po paru!

Pet otrok/mladih pa bo lahko dva meseca (8 vaj) plesalo za 25 € namesto 50 €!

Vse, kar morate zanje storiti za tečaj po polovični ceni je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj označite, ali želite tečajnino za odrasle ali za otroke ter koliko tečajnin želite rezervirati (ne pozabite – pri odraslih ena tečajnina velja za par, pri otrocih pa za posameznika)

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejših tečajnin (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše tečajnine se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, da boste jih naročili med prvimi, saj jih na voljo ni ravno veliko!

Preden pa to storite, naj vam še zaupamo, zakaj se udeležiti plesnih programov Plesnega vala Celje:
– Ker imajo vsi njihovi tečaji garancijo
– Ker vas skrivnosti plesa učijo vrhunsko usposobljeni plesni učitelji z licenco plesne zveze Slovenije
– Ker programi potekajo skozi vso šolsko leto – od septembra do nunija – na dveh lokacijah – v prostorih Plesnega vala in v Celjskem domu v plesnih dvoranah s parketom.

Več o plesnem valu, njihovih programih, terminih tečajev, kompetencah plesnih učiteljev in vsem ostalem preberite na spletni strani www.plesnival.si

Mi pa vas še enkrat vabimo na Polovička.si, kjer si lahko zagotovite plesni tečaj po polovični ceni.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
183 queries in 0,525 seconds.