Podarjamo vstopnice za Klumpanje 2011


Glasbeni festival Klumpanje sodi med enega največjih tovrstnih dogodkov v Sloveniji, obenem pa se dogaja razmeroma blizu mesta Celje.   V petek, 1. in soboto 2. julija bodo na Planini pri Sevnici, natančneje, na prizorišču na Sv. Križu, nastopili Happy Ol Mc’Weasel, Severina, Mi2, Sidharta in številni drugi priznani glasbeni ustvarjalci.

Več informacij o letošnjem glasbenem, športnem in drugem programu ter o predprodaji vstopnic, dobite na spletni strani Klumpanja.

Program prireditve  si lahko podrobneje pogletatu tudi v koledarju dogodkov na Kozjansko.info.
Z malo sreče pa se boste Klumpanja lahko udeležili brezplačno!

Celje.info skupaj z organizatorji – Klubom mladih Planina (Klump) namreč podarja 5 enodnevnih vstopnic za festival Klumpanje 2011!

Vse, kar morate storiti je, da v komentarju na ta prispevek zaupate vašega najljubšega glasbenega izvajalca na letošnjem festivalu, njegovo vam najljubšo pesem in dan, za katerega bi želeli vstopnico. Med vsemi, ki boste to storili, bomo izžrebali 5 srečnih dobitnikov kart za en dan festivala, ki si ga boste izbrali v vašem odgovoru.

Vaše odgovore bomo zbirali do vključno torka, 28.6. do 12. ure. Izžrebane dobitnike vstopnic bomo objavili v komentarju pod to novico.

Na Celje.info si boste fotografije s Klumpanja lahko ogledali že naslednji dan po festivalu, za pokušino pa si poglejte fotografije z lanskega Klumpanja!