Mednarodni erotični sejem sLOVErotika 2018 v Celju (foto)


Sinoči je na celjskem sejmišču vrata odprl 11. mednarodni sejem erotike sLOVErotika. Tudi letos ponuja pester program, obiskovalci pa se lahko med drugim seznanijo z novimi izdelki in storitvami industrije za odrasle. Sejem poteka v dveh nadstropjih dvorane L ves konec tedna in se bo zaključil v nedeljo zvečer.

V spodnjem nadstropju si lahko obiskovalci ogledajo ples v kletki, tekmujejo na mehanskem biku in se potopijo v skrivnosti tantrične spolnosti. Nadstropje višje pa je seveda vrhunec dogajanja. Letos se bo na glavnem odru, v mini teatrih in na posameznih interaktivnih točkah, vsak dan zvrstilo več kot 30 šovov s 25 nastopajočimi. Dogodek povezujeta Oriana Girotto in Jasna Kuljaj.

dsc_1027

Poleg številnih vročih nastopov velja pohvaliti bogato ponudbo modnega erotičnega perila in različnih erotičnih pripomočkov za popestritev posteljnih užitkov, pa tudi za sladokusce je bilo poskrbljeno. Ponudbo si lahko ogledate v naši galeriji fotografij.

11. sLOVErotiko je prva dva večera (v petek in soboto) mogoče obiskati med 17. in 1. uro zjutraj. V nedeljo pa bo sejem obiskovalce gostil od 15. do 22. ure. Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 19,90 EUR. V Celjskem sejmu so ohranili posebno akcijo 3 + 1 za tretji sejemski dan v nedeljo.

dsc_0882

Ob tem velja izpostaviti, da so letos v petek in v nedeljo v ceno vstopnice vključeni obiski mini teatrov, medtem, ko v soboto niso.

Vabljeni k ogledu utrinkov, ki smo jih posneli prvi večer.

Letošnje zvezde in program dogodkov, pa si lahko ogledate na tej povezavi (klik!).