Sašo Hribar Show na celjskem Starem gradu – podarjamo vstopnice!

10. 08. 2012 11:37

Zadnja letošnja velika prireditev v okviru Poletja v Celju na celjskem Starem gradu prinaša veliko smeha in zabave. V četrtek, 16. 8. 2012 bo namreč v avditoriju srednjeveškega gradu nastopil eden najbolj znanih slovenskih komikov, avtor priljubljene oddaje Radio Ga Ga in “zaprtega! televizijskega Hri-bara Sašo Hribar.

Sašo Hribar Show je avtorski projekt Saša Hribarja, v katerem spoznate Saša v povsem drugačni luči. Ne pričakujte remaka ukinjenega televizijskega Hri-bara, niti ne odrske različice Radia Ga-ga! Sašo Hribar, za nekatere živa legenda, za druge trn v peti, na odru preseneti z iskreno izpovedjo lastne življenjske zgodbe. Vsebino svoje duše izlije s pomočjo akustične kitare in ob podpori »legendarnih glasbenih gostov« dokaže, da nima le izjemnega talenta za imitacijo, humor in satiro, ampak tudi glas, ob poslušanju katerega se marsikomu naježi koža.

Celje.info pa vam, skupaj z Zavodom Celeia, tudi tokrat podarja brezplačne vstopnice za Sašo Hribar Show. Štirim izžrebancem bomo podarili vsakemu po dve vstopnici za predstavo.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si .

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 14 avgusta. do 14. ure, bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za Sašo Hribar Show na celjskem Starem Gradu

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Za ostale “nesrečneže: Cena vstopnice v preprodaji 13,5 € in na dan predstave 15 €. Prodaja vstopnic: TIC Celje, bencinski servisi Petrol  in prodajna mesta Eventima po Sloveniji.

Predstava bo v četrtek, 16. avgusta ob 21. uri na celjskem Starem gradu, v primeru slabega vremena pa v Celjskem domu.

Obiščite Polovička.si in si z nekaj sreče prislužite brezplačne vstopnice za Sašo Hribar Show!

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
183 queries in 0,889 seconds.