Skupini Joker Out in LPS v dvorani Golovec pripravili nepozaben koncert (foto)


Minuli petek se je v dvorani Golovec odvil koncert, na katerem sta nastopila dva Sloveniji zelo dobro znana banda, LPS in Joker Out.

Že pred odprtjem dvorane se je pred vrati vila več sto glava množica predvsem mlajših oboževalcev, ki so vznemirjeno čakali na koncert. Na oder so najprej stopili člani skupine LPS, ki je nastala prav v Celju in lani Slovenijo zastopala na Evroviziji. Vsem v dvorani so zapeli svoje komade, seveda ni manjkalo njihove evrovizijske pesmi Disko, slišati pa je bilo možno tudi druge vsesplošno znane pesmi, kot je Gimme! Gimme! Gimme! od Abbe. Nastopajoči so se na koncu prisotnim iz srca zahvalili za podporo, saj kot so povedali, se je za njih vse skupaj začelo prav v Celju, kar temu koncertu daje še dodaten pomen.

Po krajšem premoru, okoli enajste ure zvečer, pa so na oder stopili še člani trenutno ene najbolj poznanih skupin med mlajšimi, Joker Out. Za vsak njihov komad so na koncu prejeli bučen aplavz, zapeli pa so tudi mnogo uspešnic njihovega najnovejšega albuma, ki je izšel lani. Čisto na koncu so zaigrali še trenutno verjetno njihovo najbolj poznano pesem, evrovizijsko Carpe Diem. Kot so ugotovili sredi koncerta, je ne tega prišlo tudi mnogo oboževalcev iz drugih držav, kot je Kanada, Finska, Nizozemska, Estonija in druge.

Vabljeni k ogledu fotografij z dogodka:

Fotogalerija: David Valant