Stand up komika Janez Trontelj in Mladen Pahovič zabavala Celjane v klubu Branibor (video)

26. 02. 2012 12:08
Mladen Pahovič
Mladen Pahovič
Branibor
Janez Trontelj
Janez Trontelj

Smeha željni Celjani so se v četrtek zvečer lahko zatekli v Branibor, kjer je potekal stand up večer komikov Janeza Trontlja in Mladena Pahoviča.

Trontelj je na zabavniškem odru še relativno mlad član, ki je pred tem zbiral izkušnje v Improligi. Oče dveh otrok se sicer ukvarja še s pisnim, risanim in video ustvarjanjem, leta 2007 pa je na Slovenskem oglaševalskem festivalu prejel tudi nagrado Mladi kreativec. Obiskovalci njegovih nastopov se strinjajo, da ne gre za tipično zabavanje občinstva, saj skorajda skozi jezo predstavi svoja družbeno-kritična stališča. Tako tudi v četrtek ni varčeval z verbalnimi zbodljaji v aktualno politično dogajanje, pozabil pa ni niti na krščanstvo in splošne družbene vrednote.

Mladen Pahovič se že dlje časa udejstvuje svetu stand up komedije, uvejavil pa se je v skupini Komikaze. Primorec je svojo kariero stand up komika začel nekaj let nazaj pri projektu Ceu smeh, kasneje pa je bil aktiven član kranjskega Boom teatra. Danes aktivno sodeluje pri mnogih drugih projektih, kot so na primer šov NaVal smeha, predstava Banzaaaj, razne oglaševalske akcije itd.. Pahovič je sicer znan kot moški z “nizkim čelom in visoko toleranco,” njegovi nastopi pa so izjemno dinamični. Med zabavanjem občinstva na odru najraje pripoveduje o spolnosti, dolžan pa ne ostane niti slovenski glasbeni sceni.

˝Na Evrovizijo bi poslal dva kurenta, predstavit slovensko posebnost – dvojino: ˝Midva, vidva, onadva, we are from Slovenija,˝ zapoje med poskakovanjem na odru, sicer pa si lahko nastop obeh komikov ogledate v spodnjih video posnetkih.

Stand up komiki iz Slovenije in drugod pa vas bodo tudi vsak četrtek ob 21. uri zabavali v klubu Branibor.

F/T/V: Tina Ožvald

Oznake: , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
180 queries in 1,380 seconds.