Štimung fest 2013: Sobotni večer v znamenju narodno-zabavne glasbe (foto, video)


V soboto se je zaključil Štimung fest 2013, festival za vse generacije, ki je letos presegel vsa pričakovanja. Organizatorji so v treh dneh namreč zabeležili obisk približno 20.000 obiskovalcev. Že tradicionalni Štimung fest se lahko tako tudi letos pohvali z zadovoljivim obiskom in z odlično izpeljanim nizom koncertov, ki so privabili obiskovalce od blizu in daleč.

Ozračje ob Šmartinskem jezeru se je začelo ogrevati že s četrtkovim Štimung žurom za mlade, kjer so obiskovalce zabavale skupine Soul Funked Up, Bohem, Carpe Diem, Hladno pivo in Big Foot Mama, dogajanje ob Šmartinskem jezeru pa se je stopnjevalo s petkovim koncertom Wernerja, Davorja Radolfija in Severine.

Festival se je zaključil v narodno-zabavni preobleki minulo soboto, ko so se obiskovalci vseh generacij lahko zavrteli ob ritmih polke in valčka. Za odlično zabavo so poskrbeli ansambel Saša Avsenika, ansambel Roka Žlindre, Igor in Zlati zvoki, Fantje s Praprotna, Vitezi Celjski in Ansambel Spev.

Obiskovalci so tako dolgo v noč poplesavali ob zvokih narodno-zabavne glasbe, ki je poskrbela za vročico sobotne noči. Slednje smo se udeležili tudi mi in posneli bogato foto galerijo ter posneli nastop enega izmed nastopajočih ansamblov.

[simpleviewer width=100% height=700 id=430]

F/T/V: Tina Ožvald