Vabimo na koncert Tanje Žagar in Klape Kampanel v Laško

07. 03. 2019 22:54

V mesecu marcu, ki je še posebej posvečen ženskam, se v Laškem obeta glasbeni dogodek, ki bo Dnevu Žena in Materinskemu dnevu dodal češnjo na vrhu torte.

V soboto, 16. marca ob 19.30 uri v Dvorano Tri Lilije v Laškem prihajata Tanja Žagar in Klapa Kampanel.

Obeta se enkraten glasbeni dogodek, kjer boste lahko uživali v dveh koncertih na enem mestu. Koncert ob dnevu žena bo v izvedbi priznane slovenske pevke Tanje Žagar in zelo priljubljene klape Kampanel.

Prepustite se večeru, ki bo obarvan v sozvočju slovenskih in hrvaških popevk. Tanja vas bo skupaj s svojo spremljevalno skupino Avantura in svojim izborom največjih uspešnic popeljala v romantično pravljico, Klapa pa vam bo pogrela dušo in telo s svojimi najlepšimi dalmatinskimi melodijami.

Vstopnice v predprodaji so na voljo na prodajnih mestih Eventima, Petrola in Pošte ali v pisarni Studia Gong (tina@studio-gong.si, info: 041/934-085).

S CELJE.INFO CENEJE NA KONCERT TANJE ŽAGAR IN KLAPE KAMPANEL OB DNEVU ŽENA V LAŠKEM

Na Celje.info našim zvestim bralcem in članom Polovička.si ponujamo 28 cenejših vstopnic za koncert Tanje Žagar in Klape Kampanel ob Dnevu žena, ki bo soboto, 16. marca ob 19.30 uri v Dvorano Tri Lilije v Laškem.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

tanja-zagar-lasko-klik

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,561 seconds.