Tanja Žagar in klapa Kampanel v Laškem 2019 (foto in video)

18. 03. 2019 13:21

Marec je mesec, ki je še posebej posvečen ženskam. Ob tej priložnosti je v soboto zvečer v Laškem potekal glasbeni dogodek ob dnevu žena in materinskem dnevu, ki je slavil ženske in poskrbel za nepozabno noč.

Dvorana Tri Lilije je utripala v znamenju zabave in dobre glasbe, za katero so poskrbeli Tanja Žagar in klapa Kampanel, ki so se poklonili vsem ženskam in poskrbeli za noč, o kateri se bo še dolgo govorilo.

Tanja Žagar
Tanja Žagar

Najprej je obiskovalce s svojimi čari in karizmo razgrela Tanja Žagar s svojo spremljevalno skupino Avantura. Simpatična slovenska pevka je s prisrčnimi anekdotami in svojimi največji hiti razorožila obiskovalce, ki so objeti prepevali ob njenih skladbah. Dvorana Tri lilije se je tako v spremstvu Tanjinega vokala prelevila v romantično pravljico, ki so jo stkali hiti, kot so Tiho, tiho čas beži, Pet do polnoči, Če brez ljubezni bi in Moja mala. Za konec pa je s svojo skupino povsem obnorela obiskovalce z zimzeleno Na Golici.

Za češnjo na vrhu torte pa je poskrbela klapa Kampanel, ki je božala srca in ušesa obiskovalcev. Dvorano Tri Lilije so žametni moški vokali spremenili v košček Dalmacije, saj so lahko obiskovalci uživali ob najlepših dalmatinskih skladbah, ki so jih objeti prepevali skupaj s klapo. Hudomušni fantje pa so dokazali, da jim ne ležijo le njihove skladbe, saj so za konec povsem obnoreli dvorano z nesmrtno V dolini tihi.

Klapa Kampanel
Klapa Kampanel

 

Klapi Kampanel se je za konec na odru pridružila še Tanja Žagar, s skupnimi močmi pa so povsem razvneli obiskovalce koncerta, ki so prepevali v eno. Tanja Žagar in klapa Kampanel so tako poskrbeli za izjemen večer, poln nabitih čustev, polne energije in – kar je najbolj pomembno – ljubezni. O tem pričajo tudi spodnji video posnetki s sobotnega koncerta.

 

Za konec pa vas vabimo še k ogledu fotogalerije s sobotnega koncerta. Preverite, če se tudi sami kje najdete …

werner-koncert-celje-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
273 queries in 24,232 seconds.