Tudi Manouche v Celju spremljal dež (foto, video)


Božič je pred vrati, a na koncertnem dogajanju namesto snega dež. Ljubljanska electro swing zasedba Manouche je kljub temu ogrela celjsko občinstvo.

Petkovemu dogajanju na Krekovem trgu, ko je nastopil Vlado kreslin z Malimi bogovi, je sledil koncert na Glavnem trgu, kjer so se 21. decembra predstavili Manouche. Dež ni pretirano motil ljubitelje glasbe 20. let prejšnjega stoletja, s primesmi sodobne elektronske plesne glasbe.

manouche_pravljicno_celje_2019_00
Manouche v Celju. Foto: DejC

Skupina Manouche

Skupina je bila ustanovljena leta 2011. Slovenska publika jih je pobliže spoznala na viktorjih naslednjega leta. S prijetno mešanico swinga in elektronske glasbe, poskrbijo za dobro voljo in spravijo ljudi v gibanje. Hudomušna besedila pa glasbo izpopolnijo.

Koncert v Celju

Tokrat so svojo dobro energijo prinesli na oder na Glavnem trgu, kjer tudi kislo aprilsko vreme ni pokvarilo razpoloženja. Kljub velikemu številu dežnikov, ki so obiskovalce ohranjali suhe, so se ti pozibavali v pozitivnih ritmih. Najbolj pogumni so se tudi zaplesali. Robert Pikl, Luka Ipavec, Petra Trobec in Krešimir Tomec so se na odru zabavali, kar so prenesli na vse obiskovalce. Prijeten in zabaven večer, popoln za kozarec kuhanega vina na Glavnem trgu.

Za vse, ki ste zamudili koncert, lahko v videu spodaj podoživite dogajanje.

Kaj vse vas še v Pravljičnem Celju 2019 čaka, preverite v SPOREDU.

Manouche na Glavnem trgu:

Fotogalerija:

Dejan Cvetanoski

Vabljeni k sodelovanju v naši anonimni anketi o decembrskih nakupih in božično-novoletnih običajih:

Create your own user feedback survey