V Žalcu zbrali donacije za celjsko društvo

26. 11. 2022 10:04

V sredo je v avli Doma II. slovenskega tabora Žalec potekal Ddobrodelni advetni bazar, ki je presegel  pričakovanja organizatorjev.

K povabilu na sodelovanje so se odzvale različne ustvarjalke iz vse Slovenije, od modnih oblikovalk do slikark in arhitektk. Med drugim tudi Maja Štamol, Urša Drofenik, Jana Koteska, Julia Kaja Hrovat, Miriam Muha, Špela Strašek in Mateja Hojnik.

Prodali so se vsi advetni venčki, ki so bili razstavljeni, skupno pa se je nabralo 1.000 evrov sredstev, ki so jih namenili srčnemu Humanitarnemu društvu Enostavno pomagam.

Organizatorka Lina Pilih je med drugim zapisala: “Poleg druženja so za obiskovalce pripravili še ustvarjalno delavnico, kjer so si lahko sami izdelali majhne venčke iz svežega zelenja, ki bo krasil njihovo mizo ali vrata.
Osrednje dogajanje je bila prodajna razstava adventnih venčkov, ki so jih izdelali ustvarjalci iz vse Slovenije. Obiskovalci so idejo dogodka lepo sprejeli in prodaja venčkov je bila res uspešna, saj so venčki pošli še pred zaprtjem prodajne razstave.”

*foto: Bina Plaznik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
142 queries in 0,759 seconds.