Vabimo k vpisu v narodno zabavni abonma Žalec 2015/2016 – pol ceneje

15. 10. 2015 11:35

V ZKST Žalec so tudi letos za vas pripravili izjemen abonmajski izbor narodno zabavnih koncertov.
narodno-zabavni-abonma
Andrej Hofer vas k abonmaju vabi z naslednjimi besedami:

Pred nami je dvanajsta sezona narodno-zabavnih četrtkov. Skrbno smo oblikovali pet koncertnih večerov, v katere smo strnili dobro glasbo, prepričljive izvedbe, pozitivno energijo ter ščepec humorja. Za vsakega nekaj.

Potegnili smo diagonalo med mlajšimi zasedbami in ansambli, ki v slovenskem glasbenem prostoru igrajo tudi več deset let. Veselimo se vaše družbe, verjamemo, da boste tudi v novi sezoni naši zvesti spremljevalci (tudi vokalisti), ko bo treba kako zapeti.

Dobrodošli v Žalcu,  pozdravljeni med prijatelji!

Cena narodno-zabavnega abonmaja v Žalcu je 50 €,
Ob vpisu gledališkega in narodno-zabavnega abonmaja nudimo 10% popusta za upokojence in 30% popusta za mlade do 30 let,

1. abonmajski koncert

torek, 5. november 2015 ob 19:30

Ansambel Ognjeni Muzikanti

>Gost: Vokalna skupina SONUS

VIKEND
V ansamblu je pet nasmejanih fantov, so nagrajenci z letošnjega festivala Slovenska polka in valček. Njihova skladba Sin je prejela največ glasov občinstva, nagradila pa jih je tudi strokovna komisija za izvedbo skladbe v celoti.

OGNJENI MUZIKANTI
V skupini so mladi glasbeniki, ki  prihajajo iz okolice Kamnika in Celja. Z delovanjem so pričeli konec leta 2010. Na festivalu Slovenska polka in valček 2015 so prejeli nagrado občinstva za najboljšo polko.

VOKALNA SKUPINA SONUS
Gre za pet  mladeničev, ki v tem sestavu aktivno delujejo sedem let. Njihov program zajema predvsem znane tuje in domače skladbe, prirejene za večglasno petje, ki imajo zaradi načina izvajanja dovolj svežine in drugačnosti.

2. abonmajski koncert

torek, 3. december 2015 ob 19:30

Ansambel Saša Avsenika

Gost: RUDA IN GELA (Sašo Dobnik)

SMEH
So precej mlad sestav iz Florjana pri Šoštanju. Niso samo glasbeniki, družijo jih tudi pristne prijateljske vezi. V Žalcu se tokrat predstavljajo prvič, gotovo pa bodo z igranjem in petjem navdušili številne ljubitelje domače glasbe.

ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA
Po tem, ko smo se letos poleti poslovili od velikega ustvarjalca narodno-zabavne glasbe Slavka, njegove melodije ostajajo. Tradicijo nadaljuje njegov vnuk Sašo, ki predstavlja tretjo generacijo te glasbene družine.

RUDA IN GELA (Sašo Dobnik)
Prihaja humoristični par, ki bo poskrbel za smeh in dobro voljo. Ruda in Gela nastopata po različnih krajih po Sloveniji. Gotovo boste eno polovico zabavnega dueta prepoznali, kar nekaj let vas je namreč zabaval kot gasilec Sašo.

3. abonmajski koncert

torek, 14. januar 2016 ob 19:30

Ansambel ZUPAN

Gost: Vokalna skupina EROS

VESELI DOLENJCI

Narodno – zabavna glasba s štiriglasnim fantovskim petjem je njihov adut, odlikuje pa jih tudi iskren odnos do poslušalk in poslušalcev.

ANSAMBEL ZUPAN
Ansambel sestavljajo sami  odlični in nadvse prijazni glasbeniki, odlikuje jih dovršena odrska izvedba. Za nekatere priznane glasbenike, poznavalce in strokovnjake se je prav ansambel Zupan najbolj približal originalnemu »Avsenikovemu zvenu«

Vokalna skupina EROS

Skupina Eros namenja velik del ustvarjanja a capella petju in ohranjanju slovenske narodne in umetne pesmi, velik poudarek dajejo tudi dalmatinski glasbi.

4. abonmajski koncert

torek, 18. februar 2016 ob 19:30

Skupina ZAKA’ PA NE

Gost: TADEJ TOŠ

UNIKAT
Ansambel je iz Gorice pri Slivnici. Ko v njihovih rokah zapojejo harmonika, kitara in bas, jim niso tuje nikoli pozabljene uspešnice legend narodno-zabavne glasbe, kot sta ansambla bratov Avsenik ter Lojzeta Slaka, kakor tudi melodije mlajših ansamblov.

Skupina ZAKA’ PA NE
Združujejo glasbo več generacij in menijo, da jim to lepo uspeva. Zavestno so šli v smer glasbe, za katero bi težko rekli, da je to ali ono.

TADEJ TOŠ
Je slovenski komik, voditelj in igralec.  V svojem slogu bo nastopil v vlogi stand up komika in vas gotovo pripravil do tega, da se boste dobro nasmejali.

5. abonmajski koncert

torek, 24. marec 2016 ob 19:30

KVINTET SLOVENSKIH DEKLET

Gost: čarodej – ANDREJ ZEME

MLADI GAMSI
Skupino sestavljajo štirje mladi fantje iz okolice Domžal in Moravč. Druži jih prijateljstvo in seveda veselje do igranja.

KVINTET SLOVENSKIH DEKLET
Kvintet deluje od leta 2012, sestavljajo pa ga dekleta stara od 16 do 23 let. Veliko igrajo tudi v tujini, Avstriji, Nemčiji, Italiji in Švici, kjer so z imenom Die Oberkrainer Polka Mädels nasledile nekdaj uspešne Polka punce.

Čarodej – ANDREJ ZEME

Andrej Zeme, nekdanji član skupine Vitezi Celjski, danes pa trobentar v ansamblu Svetlin, poleg glasbe obožuje tudi iluzije in trike.

S CELJE.INFO NA NARODNO-ZABAVNI ABONMA POL CENEJE
Samo za člane našega portala z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa prvim petim omogočamo naročilo narodno zabavnega abonmaja v Žalcu po polovični ceni.

Pol cenejše abonmaje lahko naročite tukaj:

abonma-zalec-polsi

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
186 queries in 1,156 seconds.