Vabimo na koncert Prljavo Kazlište & Zabranjeno pušenje v Velenje – vstopnice 47 % ceneje

08. 11. 2016 13:49

Max klub je v svoji četrt stoletni zgodovini na odru gostil vse pomembnejše domače in tuje glasbene sestave, še posebej iz področja bivše Jugoslavije in kar nekaj svetovnih jazzovskih umetnikov.

Kljub drugačnemu trendu je Max kub ostaj zvest samemu sebi in publiki, publika pa Maxu.

Tako ob obletnici  v soboto, 19. 11. ob 21 uri pripravljajo veliki koncert PRLJAVO KAZALIŠTE & ZABRANJENO PUŠENJE, ki bo v soboto, 19. 11. ob 21. uri v rdeči dvorani v Velenju.

koncert-zabr-naslovnaVeč o …

ZABRANJENO PUŠENJE so nastali leta 1980 v Sarajevu, kot klasični ˝garažni band˝. Leta 1984 je zagrebški Jugoton izdal prvi album ˝Das ist Walter˝, ki je dosegel rekordno prodajo – 100.000 izvodov, čeprav je bila začetna naklada le 3.000 izvodov. Člani skupine so poleg ustvarjanja glasbe realizirali uspešen televizijski humoristični show Top lista nadrealista. Leta 1985 so izdali album ˝Dok čekaš sabah sa šejtanom˝, dve leti kasneje pa album ˝Pozdrav iz zemlje Safari˝.˝Pišonja i Žuga˝, Hadžija ili bos˝, ˝Fikreta˝ in ˝Dan republike˝ so bili hiti s tega albuma, s katerimi je skupina pristala na samem vrhu jugoslovanskega rocka.

Sledil je album ˝ Male priče o velikoj ljubavi˝. Poleti 1997 so izdali album ˝Fildžan viška˝, ki mu je leto kasneje sledil prvi živi koncertni album Zabranjenog pušenja ˝Hapsi sve!˝. Naslednje leto so pripravili album ˝Agent tajne sile˝, leta 2000 pa še album ˝Bog vozi Mercedes˝. Leta 2004 so izdali album ˝Live in St.Luis˝, ki je nastal po koncertiranju skupine po ZDA in Kanadi leta 2002.Leta 2009 so izdali še album »Muzej revolucije« in 2013 »Radovi na cesti«.”

Zabranjeno pušenje so bili in ostajajo ena najprepoznavnejših Sarajevskih rock skupin!

Prvič v Velenju: PRLJAVO KAZALIŠTE

Legendarna hrvaška skupina PRLJAVO KAZALIŠTE z vsemi svojimi uspešnicami 19. novembra prihaja v Velenje. Po več kot 35 letih delovanja na glasbeni sceni ter neštetih koncertih in ploščah, jih bo Ljubljana lahko slišala v njihovi najboljši »best of« izdaji. Vse največje uspešnice skupine, med katerimi si gotovo lahko v spomin prikličete »Crno bijeli svijet«, »Sve je lako kad si mlad«, »Heroj ulice«, »Ne zovi mama doktora«, »Mi pijemo«, »Zaustavite zemlju«, »Marina«, »Pisma ljubavna« in mnoge druge, bodo odzvanjale pozno v noč. Prljavo kazalište obljubljajo koncert poln emocij v slogu s svojimi številnimi uspešnicami.

Vsekakor se obeta koncert legend, vreden obiska! Koncert je tudi ob 35. obletnici izida njihove že legendarne plošče »Crno bijeli svijet«, ki je izšla leta 1980, in je predstavljala nov, veliki preboj skupine v tedanjem novovalovskem zvoku v nekdanji skupni državi Jugoslaviji, na njej pa so skladbe: »Crno bijeli svijet«, »Moderna djevojka«, »Nedjeljom ujutro«, »Mi plešemo«, »17 ti je godina tek« in druge. Z omenjeno ploščo si je skupina Prljavo kazalište dodobra utrdila položaj na glasbeni sceni, vse do današnjih dni.

 S CELJE.INFO NA KONCERT PRLJAVEGA KAZALIŠTA & ZABRANJENEGA PUŠENJA V VELENJE 47 % CENEJE

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 18 vstopnic za koncert Prljavega Kazališta & Zabranjenega pušenja v Velenju 47 % ceneje.

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

prljavo-velenje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
176 queries in 0,684 seconds.