Vabimo na Led Zeppelin&Deep Purple night v Plesni forum – podarjamo vstopnice

08. 03. 2014 19:58

led_zeppelin_deep_purple_nightLahko bi rekli, da smo v Celju videli že skoraj vse, a vendarle se s tem še ne strinjata Matic in Urban. Mlada in prepoznavna slovenska glasbenika nam namreč v mesecu marcu pripravljata pravi glasbeni spektakel, ki se bo odvil  v soboto, 15. marca ob 21. uri  v Plesnem forumu Celje.

Na svoj račun boste tokrat prišli vsi sladokusci glasbenih ritmov angleškega rocka iz 70 let prejšnjega stoletja. Matic in Urban  vas bosta v glasbenem  ŠOVu razvajala s pesmimi legendarnih skupin Led Zeppelin in Deep Purple.

V akustični in električni izvedbi boste tako lahko slišali dobro znane pesmi kot so “Stairway to Heaven”, “Smoke on the Water”, “Whole Lotta Love” in še mnoge druge uspešnice.

Izvajalcema pa se bodo v eno in pol urnem glasbenem programu pridružili tudi različni gosti, ki bodo prispevali s svojo dinamiko in različnostjo k še boljši interpretativnosti in polnosti glasbe.

Matic in Urban pa obljubljata, da glasba ne bo edina, ki vas bo razvajala. K slednji bosta dodala tudi vizualno predstavo s plesalko in spremljevalnim videom.

Prav gotovo se obeta odličen koncert, neverjeten ambient in prava glasbena poslastica, ki jo ne gre zamuditi.

Število kart je omejeno! Cena 10 eur,na dan koncerta 15 eur – inf.031-413-409

S CELJE.INFO NA LED ZEPPELIN & DEEP PURPLE NIGHT BREZPLAČNO

Na Celje.info tudi tokrat podarjamo vsopnice in sicer jih bomo podelili 6 – trem izžrebancem vsakemu po dve vstopnici.

Za brezplačni vstopnici kandidirate tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku (če ga imate)  nato pa na kliknite TUKAJ:

led_zeppelin_klik

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do srede, 12. marca do 16. ure,  bomo izžrebali 3 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za   Led Zeppelin&Deep Purple night v Plesnem forumu Celje.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
178 queries in 0,455 seconds.