Vabimo na TABU: »ODPRTO«, avtobiografski musical – vstopnice 50% ceneje

22. 06. 2014 10:58

tabu-odprto-naslovnaSlovensko rockersko skupino Tabu poznamo po izjemnih avtorskih pesmih in besedilih ter tem, da na koncertih znajo narediti energično vzdušje in dober žur. Tokrat pa so se lotili povsem novega, posebnega projekta – avtobiografskega musicala.

Predstava Tabu: ODPRTO! prihaja na naše glasbenogledališke odre kot nestrpno pričakovan prvenec v do sedaj neobstoječem žanru avtobiografskega musicala. Še nikoli ni kakšna skupina lastne biografije s svojim občinstvom delila tako iskreno, tako ODPRTO!

Predstava Tabu: ODPRTO! je odrska poslastica tako za zaprisežene Tabujeve fane, kot za siceršnje koncertno in gledališko občinstvo. 

————————————————————-
Scenarij in režija: Marko Vezovišek / Songi: Tabu   
Nastopa:TABU:Tina Marinšek (vokal) / Primož Štorman (bobni) / Tomaž trop (kitara) / Iztok Melanšek (bas kitara) / Aleš Beriša (klaviature)
————————————————————–

Predstava TABU: ODPRTO! bo na celjskem Starem gradu odigrana in zapeta v četrtek, 10. julija ob 21. uri. V primeru slabega vremena bo prireditev v Celjskem domu.

Cena vstopnice v predprodaji: 12 EUR, cena na dan koncerta: 15 EUR. Prodaja vstopnic: Prodajna mesta Eventima po Sloveniji, TIC Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, tic@celje.si ter eno uro pred koncertom na Starem gradu Celje. V primeru slabega vremena bo prireditev v Celjskem domu.


S CELJE.INFO IN POLOVIČKO NA TABU:ODPRTO! PO POLOVIČNI CENI

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa ponujamo 20 vstopnic za TABU: ODPRTO! po polovični ceni. Namesto 15 € boste na Polovički zanjo odšteli 7.5 €.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

polsi-tabu-odprto-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
192 queries in 0,717 seconds.