Vabimo: Pink Floyd Show v Špitalu Za Prjatle – podarjamo vstopnice

07. 06. 2014 09:34

pink-floyd-show-naslovnaPriljubljeni celjski lokal Špital Za Prjatle nadaljuje s pestrim poletnim koncertnim programom.

V torek, 24. junija pripravljajo Pink Floyd Show; projekt priznanih glasbenikov slovenskega prostora.

Na koncertu se bo izvajala glasba legendarne zasedbe Pink Floyd, ki kroji glasbeno sceno več kot štiri desetletja. Celjski glasbeniki bodo v živo predstavili glasbo kultne plošče “The Dark Side of the Moon” in nekaj ostalih znanih mojstrovin zasedbe Pink Floyd.

Glede na njihovo popularnost in zadnje čase vse več atraktivnih tribute zasedb v svetovnem glasbenem prostoru smo se odločili, da vam postrežemo z lokalno različico Pink Floyd tribute banda, ki se z lahkoto primerja z ostalimi tovrstnimi zasedbami tako po zvoku, kot po nastopu in showu. Pri tem bodo veliko prispevali glasbeni gostje in celotna audio-video ekipa ter zasedba banda, ki bo vključevala predvsem celjske glasbenike. Koncert bo zvočno in slikovno posnet in arhiviran. Projekt s celjskimi koreninami bo tako še toliko bolj edinstven.

Zasedba:Janez Skaza (vokal / kitara), Rok Lajlar (kitara), Aleš Beriša (klaviature), Jurij Repar (bas kitara), Urban Krč (bobni), Damir Korošec (percussion), Maja Založnik (vokal), Bojan Logar (saksofon)

Prepustite se zvokom in okolju napolnjenim z energijo Pink Floyd vibracij, ki vas bodo popeljale skozi že tolikokrat obujene spomine.

Premierni nastop Pink Floyd Tribute zasedbe bo v Celju pri Vodnem stolpu – Špital Za Prjatle v torek 24.6.2014, s pričetkom ob 20.00 uri na odprtem.

Predprodaja vstopnic: Špital za prjatle Celje, Fotokopirnica Tomi, TIC Celje

Cena vstopnice v predprodaji: 12€, na dan koncerta 15€

CELJE.INFO PONUJA BREZPLAČNE VSTOPNICE IN POL CENEJŠO PIJAČO V ŠPITALU ZA PRJATLE

Članom našega portala z ugodnimi ponudbami Polovička.si tudi tokrat ponujamo 8 brezplačnih vstopnic za Pink Floyd Show v Špitalu Za Prjatle, na voljo pa je še nekaj kuponov za 50% cenejšo pijačo v Špitalu Za Prjatle.

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:
polsi-pink-floyd-spital

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
183 queries in 0,445 seconds.