Velika Stand up komedija: Sašo Stare, Nejc Šmit in Tin Vodopivec v Mladinskem centru Celje (foto, video)

24. 09. 2014 06:30
Sašo Stare
Sašo Stare

Petkov večer je v Mladinskem centru Celje minil v znamenju smeha in zabave, saj so Celjane zabavali stand up komiki Sašo Stare, Nejc Šmit in Tin Vodopivec. Ker je smeh v današnjih časih najboljše zdravilo, je Tin Vodopivec s svojo humoristično ekipi tudi tokrat napolnil veliko dvorano Mladinskega centra Celje. Dogodek je sicer omogočila Informacijska točka Evropske Unije Europe Direct Savinjska.

Oder je najprej zavzel Sašo Stare s skupinsko glasbeno točko, saj je z roko v roki z obiskovalci Velike stand up komedije izvedel uverturo Africa, ki jo sicer izvajajo Perpetuum Jazzile. Stare je tudi v nadaljevanju iz celjske publike izvabil le najboljše, saj jo je pozval k temu, da ga užali, vendar ga ni nihče. Zapletel se je tudi v pogovor s parom v publiki in iz tega izpeljal nekaj zabavnih skečev glede odnosa z njegovo punco in dodal, da tudi njega preseneča dejstvo, da ima punco, ki je za dodatek blagoslovila še njegov nastop. Razkril je tudi, kako lahko nastane Parkinsonova bolezen in se posvetil še slovenskim rekom, ki pogosto delujejo nesmiselno.

Nejc Šmit
Nejc Šmit

Nejc Šmit se je prav tako posvetil kompleksnim odnosom med moškim in žensko ter celjski publiki razkril tri osvajalske pristope, ki si jih lahko ogledate tudi v spodnjem videu. S situacijsko komiko je odlično prikazal tudi, kako se je najboljše izogniti delikatnim situacijam – z odhodom. Ta strategija pa postane malce zapletena, če boste poskušati zbežati pred policistom.

DSCN5383 (Kopiraj)
Tin Vodopivec

Zadnji je Celjanom smejalne gube povzročal Tin Vodopivec, ki je razodel kar nekaj življenjskih resnic. Med drugim je oživel mite o hujšanju, saj nihče ne more tajiti, da s hujšanjem vedno znova začne na isti dan – vsak dan. Sicer pa tudi pred njim občinstvo ni bilo varno, saj je v prvi vrsti opazil par, ki se ni zedinil glede tega, če sta skupaj ali ne, če imata otroka ali ne, in tako je Vodopivec spoznal, da smo priča škandalu. Vse skupaj pa je odlično prepletel z anekdotami o dopustu, ko hodimo v hotele in pridno zbiramo hotelske šampone in mila, jih odnesemo domov za spomin in … jih nikoli več ne uporabimo.

Trije mušketirji humorja so obiskovalcem Mladinskega centra Celje tako odlično popestrili večer, odmerek smeha pa vam iz zdravstvenih razlogov predpisujemo tudi mi in vas vabimo k ogledu spodnje fotogalerije in video posnetka.

[simpleviewer width=100% height=700 id=674]

F/T/V: Tina Ožvald

NAKUP VSTOPNIC ZA UDAR PO MOŠKO 2 NA SPLETU! + podarjeni cekini!

Vstopnice lahko po ceni 19,5 € in 17,5 € za zadnji dve vrsti nabavite v TIC Celje, spletni portal Polovička.si pa omogoča spletni nakup vstopnic, kjer vam za vsako kupljeno vstopnico podarimo po 3 cekine, s katerimi naročite brezplačne ponudbe!

Preko spleta je zaenkrat na voljo 5o vstopnic za Udar po moško 2. Naročite jih tukaj:

polsi-udar-redna-klik

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
179 queries in 7,160 seconds.