Veliki koncert ob dnevu žena: Boštjan Korošec z gosti (foto, video)

08. 03. 2012 14:32

Boštjan Korošec, rojen v Celju, izjemen glasbenik in ustanovitelj Vocal BK Studia, kjer svoja znanja širi mladim, ki bi se radi izpopolnili v glasbi. Tradicionalni koncert ob dnevu žena je potekal v Narodnem domu v Celju, na odru pa smo lahko videli in slišali vrhunske glasbenike.
Za popestritev so poskrbeli izjemni tuji glasbeniki in sicer iz Brazilije Gustavo Brinholi na kontrabasu in kitari, iz Nemčije Mathias Lachenmayr, ki je igral hang in tolkala, iz Rusije simpatična Anna Valliulina na klavirju in iz Latvije Jan Grinbert na saksofonu. Nastopili so tudi: Janja Brlec (citre), Peter Napret (violina), Luka Železnik (flavta), Zmago Štih (harmonika), Gorazd Černec (tambura basprim), Miro Kumer Pirk (tamburaška kontra), Miro Kobal (kontrabas) in spremljevalni vokali Manca Dremel, Barbara Leber in Tomo Hartman.
Prijetno popotovanje po zvočnih prostranstvih bogate svetovne zakladnice, kjer smo lahko slišali jazz v moderni preobleki, videli polno luno na nebu in (vsaj ženski del) začutili toplino pri srcu.

Vabljeni k ogledu foto galerije in video posnetka iz koncerta.

Vsem ženskam pa ob dnevu žena želimo vse dobro tudi iz uredništva celje.info.

[simpleviewer width=100% height=700 id=146]

TFV: Nina Vrabec


Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 0,968 seconds.