Vrtiljak 2015 z dijaki predšolske vzgoje GCC in otroci vrtca Zarja(foto, video)

28. 03. 2015 10:39

DSC_0083V četrtek, 26.3. se je v Celjskem domu odvijala prireditev dijakov programa predšolske vzgoje Gimnazije Celje-center in sicer z naslovom Vrtiljak. Skupaj z vrtcom Zarja so se tako zavrteli v pravi spomladanski dan.

Dijaki programa predšolske vzgoje so četrtkov večer vzeli v svoje roke-bili so primorani h temu, da sami sestavijo ples in v dogajanje vključijo celoten razred. Zgodba je govorila o deklici, ki ni želela pospravljati za sabo. Prikazan je bil njen celoten dan, od umivanja zob do igranja v vrtcu. Ker pa je deklica še vedno bila trmasta in ni želela pospravljati za seboj, so jo zvečer obiskali škratje, ki so ji samo še bolj nagajali. Edini način, da jih je lahko pregnala, je bil, da je pred spanjem pospravila vse, kar je pustila razmetano. S tem pa se je naučila, koliko časa lahko prihrani svoji mami.

DSC_0100

Otroci vrtca Zarja so nas popeljali v trenutek pred začetkom dneva, ko še vsi sladko sanjamo, s pesmijo Muca na klavir igra, nato pa so zapeli še odo vrtcu. Dijaki 3.a so začeli jutro s telovadbo in pesmijo Hubba Bubba, glasbeni modul pa je jutro popeljal do najlepšega dela-zajtrka. Nato pa so dijaki 1.a poudarili, kako pomomebno si je vsako juto umiti zobe, dijaki 1.h pa so nas povabili v vrtec, kjer se jutro začne z glasbenim ustvarjanjem. Seveda pa ne smemo pozabiti, da se zadnje čase vedno bolj poudarja učenje tujega jezika pri čim mlajših in Špela Podgrajšek nam je zapela rusko narodno pesem Nočka lugovaja. Nato smo lahko sledili običajnemu dnevu v vrtcu, kot je sadna malica, sprehod, ter rajalne igre. Sledilo je pospravljanje, ter slovo, dan pa se je zaključil s spancem. Konec predstave pa so tudi profesorji pripravili nekaj malega za občinstvo.

DSC_0123

Vljudno vas vabimo tudi k ogledu fotogalerije in video posnetka.

[simpleviewer width=100% height=700 id=788]

Marina Bajić

polsi-kegljanje-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
193 queries in 0,590 seconds.