Lucky & the Pipes: večer najlepših slovenskih popevk v Narodnem domu Celje (foto, video)


Večer najlepših slovenskih popevk je pritegnil številne obiskovalce.
Večer najlepših slovenskih popevk je pritegnil številne obiskovalce.

V četrtek zvečer je v Narodnem domu Celje potekal večer najlepših slovenskih popevk, skozi katere nas je popeljal orkester Lucky & the Pipes v sodelovanju z Osrednjo knjižnico Celje. 

Salonski orkester Lucky & the Pipes je bil ustanovljen leta 2010 na pobudo mladih, ki so želeli ustvariti nekaj novega, drugačnega, posebnega. Kot najbolj primerna se je pokazala zasedba salonskega orkestra, saj ima vse značilnosti velikih orkestrov, vendar se zaradi svoje majhnosti hitro prilagodi vsem zvrstem glasbe. To so dokazali tudi s četrtkovim koncertom, ko so obiskovalce popeljali skozi večer najlepših slovenskih popevk.

Orkester Lucky & the Pipes je pod vodstvom dirigenta Srečka Cizeja pripravili bogat izbor iz zakladnice zimzelenih melodij in ustvaril čudovit glasbeni spektakel.

Orkestru Lucky & the Pipes so se na odru pridružili tudi gostje večera.
Orkestru Lucky & the Pipes so se na odru pridružili tudi gostje večera.
Lucky & the Pipes
Lucky & the Pipes

Koncert so začeli z nesmrtno Sepetovo uspešnico Čez šuštarski most. Seveda pa večer najlepših slovenskih popevk ne bi bil popoln brez skladb, kot so Mini in Maxi, Vse je lepše ker te ljubim, Ti si moja ljubezen, Poletna noč in Ne bodi kot druga.

Skozi opus slovenskih popevk so nas z roko v roki s koncertom Lucky & the Pipes popeljali tudi posebni gostje večera. Na odru so skupaj z orkestrom zablesteli Matic Supovec, Andreja Črešnar, Eva Šolinc in Urška Pevec Kastelic.

Večer najlepših slovenskih popevk je potekal v izjemno prijetni atmosferi, ki so jo Lucky & the Pipes z glasbenimi gosti pričarali z zimzelenimi slovenskimi skladbami, stkanimi iz kvalitetnega ustvarjanja in ljubezni do glasbe.

Za vas smo pripravili tudi fotogalerijo in video posnetek, kjer lahko uživate v utrinkih s četrtkovega koncerta.

Oglejte si še fotogalerijo

 Tina Ožvald
neprilagojeni-polsi-klik